Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

«Til mannen som sendte avgårde en hard snøball rett inn i bilen min»

Grefsenveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

KOMMENTAR: Idet jeg passerer bussholdeplassen smeller det hardt i bilen min. Forstår ikke en voksen mann hvor farlig dette kunne ha vært?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med en Grefsenkvinne, som en tidlig morgen opplevde at en mann smalt en snøball i bilen hennes. Hun ønsker ikke å stå frem med navn i avisen, men Nordre Aker Budstikke kjenner identiteten hennes.

Dette er historien om noe som skjedde for ikke så veldig lenge siden. En veldig ubehagelig hendelse. Tidlig en morgen, etter at jeg hadde levert barnet mitt på skolen.

Jeg kjørte oppover Grefsenveien, og skulle videre inn til høyre i Nordlysveien, hvor jeg bor. Det er skiltet med gjennomkjøring forbudt fra Glads vei og mot platået. Jeg skulle uansett ikke kjøre gjennom mot Grefsenplatået. Jeg skulle som nevnt inn Nordlysveien, og hjem.

Idet jeg passerer trikkestoppet - eller nå busstoppet - i Glads vei, så ser jeg en mann som står på bussholdeplassen, og som holder på med noe med hendene sine.

I det jeg passerer bussholdeplassen smeller det hardt i bilen min. Jeg skjønner etter hvert at dette er en hard snøball, som mannen på bussholdeplassen har kastet inn i bilen min. Jeg snur bilen lenger bort og kjører tilbake. Der påtreffer jeg ham, han er på vei inn i bussen, en voksen mann. Han sier til meg: Du sperrer for bussen ved å kjøre inn her.


Tøv!

Forstår ikke en voksen mann hvor farlig dette kunne vært? For det første kjørte jeg lovlig, for det andre så har ingen rett til å leke trafikkvakt, uavhengig av om det er trafikkaos i området her eller ikke. For det tredje, det smalt såpass hardt i siden av bilen min, så jeg fikk meg en støkk - tenk hvis det hadde vært et gammelt menneske, eller en som ble så redd at han eller hun kanskje krasjet?

Hadde han turt å kaste snøballen i bilen, hvis det var en mann som satt bak rattet?

Jeg vil gjerne møte denne mannen, så vi kan ta en prat. Kanskje vil du be om unnskyldning?

Nordre Aker Budstikke har kontaktinformasjonen min hvis du vil ta kontakt.


Det ble ikke noe synlig skade i bilen min, men en veldig hyggelig opplevelse var dette ikke.

Grefsenkvinne

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...