Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid-spalten:

«Til tider vil man spasere ut på banen og filleriste spillere»

SKRIBENT: Jonny Olsen, leder av Skeidoksene og skribenten bak Nordre Aker Budstikkes Skeid-supporterspalte, under lokalderbyet mot Lyn på Nordre Åsen 1. mai. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– En kamp med Skeid nå for tiden veksler mellom det glimrende og det frustrerende.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2015 kl 13:43

NORDRE ÅSEN: Etter fem seriekamper står fortsatt mitt elskede Skeid uten en seier. Resultatet av de fem seriekampene er fire uavgjorte og et tap. Fire poeng står vi med. Men, det burde vært tolv!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Dagens kamp mot Harstad fulgte den samme oppskriften som de øvrige uavgjortkampene har fulgt; vi ser et Skeidlag som ikke imponerer på noen som helst måte, men som på tross av dette har full kontroll på motstanderen sin. Vi ser et Skeidlag som ikke gir motstanderen mange målsjanser, og som skaper mer enn nok sjanser til å ta tre poeng. Likevel står Skeid kun igjen med ett poeng når dommeren blåser for 90 minutter, og lagene går i garderoben.

Les kampreferat fra fredagens hjemmekamp mot Harstad

Hvorfor? Fordi Skeid ikke får ballen i mål.

Kampen mot Harstad var intet unntak. I første omgang hadde Skeid to kjempesjanser som burde sittet. I andre omgang telte jeg fire-fem solide sjanser. I tillegg brant Skeid et straffespark. Med andre ord, syv store målsjanser og en straffe. Harstad? De hadde vel en eneste avslutning på mål i løpet av 90 minutter.

Dermed kan Harstad sitte på flyet hjem med et poeng de nok er svært fornøyde med, mens trener Kjell Sverre Hansen Wold hos Skeid nok en gang må rive seg i håret over at Skeid ikke vinner, og bare står igjen med et poeng.

Det er frusterende, og slik frustrasjon smitter fort over på oss på tribunen. I dag ble det mye frustrasjon som gikk ut over spillerne på banen. Jeg kan godt forstå det, for til tider vil man spasere ut på banen og filleriste enkelte spillere over valgene de tar. En kamp med Skeid nå for tiden veksler mellom det glimrende og det frustrerende. Dessverre har det vært mest av det siste siden seriestart.

Vi vet at laget kan! Men er det nok når vi tar turen til Kjelsås neste mandag? Jeg håper det.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...