Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tilsynet vet ikke hva de skal se etter

Ivar Christiansen vil vite mer om bydelens tjenester. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– For at vi skal ha noen som helst forutsetning for å utføre det arbeidet vi er satt til må vi få en solid gjennomgang av vårt ansvarsområde, ifølge leder for tilsynsutvalget ved Lillohjemmet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.11.2016 kl 12:42

NORDRE AKER: Nylig sendte leder av tilsynsutvalget for Lillohjemmet - Ivar Christiansen - brev til Nordre Aker bydelsadministrasjon.

Gjennomgang av ansvarsområde

Han viste til en nylig laget brosjyre som deles ut til de i bydelen som ønsker og har behov for å kontakte tilsynsutvalget for hjemmetjenester. I brosjyren er tilsynsutvalgets ansvarsområde listet opp og det går frem at tilsynsutvalgets oppgave er å føre kontroll og tilsyn med hvordan hjemmetjenestene i bydelen fungerer.

Videre at utvalget blant annet skal påpeke forhold ved tjenestene som kan bedres.

– For at vi skal ha noen som helst forutsetning for å utføre det arbeidet vi er satt til må vi få en solid gjennomgang av vårt ansvarsområde. I og med at tilsynsutvalget for Lillohjemmet og tilsynsutvalget for hjemmetjenester er identiske og jeg er valgt som leder på Lillohjemmet, tar jeg dette initiativet, skriver Christiansen.

Oversikt er forutsetning

Som ber om at utvalget i løpet av svært kort tid får en gjennomgang av hva som er standarder for bydelen innen blant annet følgende ansvarsområder: Hjemmesykepleie, praktisk bistand, både kommunal og privat, fysioterapi, ergoterapi, hverdagsrehabilitering, dagsenter, støttekontakt og akerspsykiatri.

– Det er kun ved å ha en oversikt over hva som tilbys at vi kan ha en forutsetning for å påpeke hva som kan bedres, legger Christiansen til.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...