Nordre Aker Budstikke

Tippoldemoren feirer 100 år!

Signe på dagsenteret - Babette - i Hareveien, torsdag denne uka.

Det ble gjort stas på 100-åringen både her og der, og ikke minst inviterer hun familien til selskap.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2021 kl 07:42

NORDRE ÅSEN: Det er en 100-åring som bor i Nordre Åsen borettslag. Signe Nyborg ble født i 1921, hun rundet 100 år på onsdag, 8. september.

– Jeg kan ikke svare på hvorfor jeg har blitt så gammel. Jeg har levd et bra liv, og tatt en dag ad gangen. Jeg har jo trent gymnastikk og turn i rundt 30 år, men sluttet for en del år siden. Jeg er ikke så flink til å gå turer nå, men er på dagsenteret i Hareveien to ganger i uken, da blir jeg hentet av bydelen og kjørt hjem igjen. Det er veldig hyggelig å være der, veldig sosialt og fint å treffe andre.

Glad for å bo hjemme

Signe kommer fra Torshov, hun har blitt enke to ganger. Hennes datter er 75 år i år, så de har hvert sitt jubileum. Signe har jobbet på kontor opp gjennom årene:

– Jeg flyttet fra Torshov i 1946, til Nordre Åsen, og her trives jeg veldig godt. Det er så fint å kunne fortsatt bo hjemme, det er jeg veldig glad for. Jeg bor i første etasje så det går greit. Ellers ser jeg en del på TV, og jeg lager maten min selv. Datteren min kommer hit jevnlig, og vi handler sammen. Så har jeg hjelp til å få vasket leiligheten.

Borettslaget var også oppom Signe på dagen, og overleverte blomster til 100-åringen.

Signe Nyborg 100 år får blomster fra Nordre Åsen Borettslag ved styremedlem Renee Brudevold.

Selskap

Bursdagen skal feires med 11 stykker fra familien på besøk; barn, barnebarn, tantebarn og tippoldebarn.

– Tippoldebarnet mitt er 4,5 år. Barnebarnet mitt hjelper til med all maten. Det skal bli så koselig. Nå er det så lenge siden vi har vært sammen på grunn av korona.

– Hva ønsker du deg da?

– Jeg har alt! Jeg ønsker meg ingenting, men håper på en fin bursdag, sa Signe til avisa i forkant av 100-årsdagen onsdag.


I tillegg ble Signe feiret på dagsenteret i Hareveien, dagen etter.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...