Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

To 5-åringer forsvant fra barnehage – ble funnet under en sofa

To gutter ble meldt savnet fra en barnehage ved Ullevål Hageby. Politiet lette med helikopter. Nå er de til rette, hjemme hos den ene av guttene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2016 kl 16:01

ULLEVÅL: «Politiet leter etter to gutter på 5 år som har forsvunnet fra området Ullevål Hageby» meldte politiet på Twitter like før klokken 14.45 mandag ettermiddag.

Signalement

Den ene gutten skal være kledd i skjorte og med et blått slips, han har trolig på en grønn/turkis jakke, har brunt kort hår og mørk bukse.

Den andre gutten har lyst kort hår, blå regnjakke med orange detaljer, sort utebukse og blå og gule joggesko.

Leter med helikopter

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Line Skott, forteller at politiet fikk melding klokken 14.21 om de forsvunnede guttene på fem år.

– Det var 15 minutter etter at de hadde blitt borte. De forsvant fra barnehagen de var i. Noe mer kan jeg ikke si rundt det akkurat nå. Vi leter med store styrker, og politihelikopteret vil også bistå, forteller Skott.

Som ellers viser til signalementet til de to guttene fra politets twitter.

– Vi har ingen indikasjoner på at det skal være noe kriminelt rundt dette, sier hun, og ber folk ta kontakt med politiet på telefon 02800 hvis de observerer de små guttene.

Funnet i god behold

Klokken 15.50 melder politiet at guttene har kommet til rette – de ble funnet under en sofa hjemme hos den ene. Der hadde de gjemt seg.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...