Nordre Aker Budstikke

Fotballrunden:

To avgjørende scoringer - helt på tampen

Jubel for 2-1 til Skeid - ved Mustafa Hassan Ahmad. Foto: ANDERS VINDEGG

Både på Nordre Åsen og på Bislett. Skeid har fått et lite tabellforsprang, mens Lyn i divisjonen under er tabelleder med ett poeng, etter seiersmål mot nabo Korsvoll i 90. minutt - se videosnutt i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2018 kl 20:22

NORDRE AKER: Lørdagens fotballhelt på Nordre Åsen må ha vært innbytter Mustafa Hassan Ahmad, som scorer på overtid mot Egersund, og sikrer tre nye poeng til Skeid, i Postnordligaen avd. 6. I forkant: Gjestene tok ledelsen ved straffe, men Johnny Buduson utligner før pause, 1-1. Et resultat som sto seg helt til overtid, før Mustafa Hassan Ahmad sikrer nok en seier til Skeid.

Trener Tom Nordlie uttaler til klubbens egen hjemmeside at han synes det ble en bra åpning av kampen, og at gjestene fikk en billig straffe:

– Andre omgang starter på begredelig vis, men Idar (journ. anm. keeper) redder oss. Så kommer vi oss, og har klart flest sjanser gjennom kampen. Så kommer Mos (journ. anm. Mustafa) inn og pirker den inn. Moro for Mos og oss. Nå blir det tøft mot Vidar - det blir krig!

Sier treneren - her kan du høre hele intervjuet.

– Noen seire er deiligere enn andre, og dette er et klassisk eksempel! Ifølge Skeidoksenes leder Johnny Olsen, etter forrige hjemmeseier på overtid mot Egersund - 2-1. Foto: PRIVAT


Søndag kveld spilte også tabelltoer Hødd, hjemme mot Brattvåg. Der vant Brattvåg 1-0 - det også i 90. minutt, og det betyr at Skeid i skrivende stund har en tabelledelse på fem poeng.

Kjelsås

Kjelsås i samme divisjon tok lørdag i mot KFUM, men det ble en målløs kamp på Grefsen Stadion, og poengdeling.

Kjelsås ligger solid på en 6. plass på tabellen.

Målløst på Grefsen Stadion lørdag, Kjelsås - KFUM, og poengdeling. Foto: KJELSÅS FOTBALL

– A-laget spilte 0-0 i dag mot KFUM. Det ble på ny en tett og jevn kamp mot laget fra Ekeberg, og som i vårkampen så ble det 1 poeng til begge lagene. Det var ikke alt for mange sjanser å skrive om i dag. Vi hadde flere perioder hvor vi var det toneangivende laget, men slet med å omsette trykket til store sjanser. KFUM hadde enda mindre å by på, og da kan en vel si at 0-0 er et riktig bilde av kampen, skriver klubben på egen hjemmeside.


Neste kamp ut for Kjelsås er borte mot Vålerenga.

Lyn og Korsvoll

I divisjonen under, Norsk Tipping-ligaen avd. 6, spiller både Lyn og Korsvoll. Søndag var det lokalderby på Bislett, med førstnevnte som verter.

Det er gjestene som tar ledelsen, i 12. minutt scorer Andreas Storsveen Romøren for Korsvoll. Lyn svarer i 25. minutt ved Anwar Pellegrino, 1-1. I andre omgang tar igjen Korsvoll ledelsen, ved Adrian Thun i 65. minutt. Og igjen svarer Lyn - utligning i 73. minutt ved Christoffer Lars Simensen.

Dagens fotballhelt for Lyn på Bislett heter Oskar Martinus Hansen, og er den som setter 3-2 til Lyn i 90. minutt. Tre nye poeng til Lyn, og tabelltopp. Men det er jevnt i toppen, Lyn leder med kun ett poeng - 43 poeng - foran Frigg og Senja med 42 poeng.


Korsvoll har ikke hatt en like god sesong som fjoråret, og ligger helt nede på en 11. plass.

Lyn Damer

Lyns Damer trenger poeng - de ligger nest nederst på tabellen i Toppserien, med 12 poeng. Står det seg til serieslutt, så må Lyn ut i kvalikkamp for å spille om å få bli i Toppserien i 2019 også.

Søndag var det kamp mot suverene LSK. Det ble nærmest en sjokkåpning, da gjestene fra Kringsjå tok ledelsen i første omgang, men det var etter selvmål fra LSK. Så klinket LSK inn to mål i andre omgang, og det ble ingen poeng med hjem til Kringsjå.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...