Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

To barn forsøkt lokket inn i en bil

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Rektor ved Grefsen skole har fredag sendt ut varsel til alle foreldrene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.03.2017 kl 15:32

GREFSEN: Nordre Aker Budstikke kjenner til at det er sendt ut informasjon på sms til foreldre ved Grefsen skole fredag, der det vises til en konkret hendelse.

Sort bil

"En sort bil har blitt observert rundt Morellbakken skole og to barn har blitt spurt om å sitte på, saken er meldt til politiet," skriver rektor Are Enger.

Han legger til at informasjonen kommer fra Morellbakken skole, og at han ikke har mer informasjon om hendelsen. Enger oppfordrer foresatte til å være litt ekstra på vakt.

Ikke info ved politiet

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med politiets operasjonssentral fredag formiddag, men det hat de ikke mer informasjon om hendelsen.

LES OGSÅ: Politiet etterlyser Katja Frost (49). Har du sett henne?

Morellbakken

Avisen har også vært i kontakt med Morellbakken ungdomsskole.

– Det gjelder to hendelser - en sent i forrige uke og en tidlig denne uken. To elever - to jenter - uavhengig av hverandre på vei til og fra Morellbakken, har fortalt om en sort bil som har kjørt sakte forbi, og begge fikk inntrykk av at den eller de som var i bilen, ønsket de inn i bilen, kommenterer rektor Siv Lande om hendelsene.

Tilfellene er meldt til politiet.

Rektor fortsetter.

– Morellbakken ungdomsskole er en ganske ny skole, vi har ikke opplevd dette tidligere. Men prosedyre er å varsle politiet om slike hendelser, sier rektoren videre.
Elever og forestatte ved ungdomsskolen er varslet.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...