Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

To kjappe mål sikret tre poeng

UTLIGNET MOT MO: Akinbola Akinyemi scoret Kjelsås første av to mål. arkivfoto

Kjelsås snudde 0-1 til 2-1 i løpet av to minutter i bortekampen mot Mo IL søndag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2014 kl 13:16

OSLO/MO: Hovedstadslaget kunne smile hele veien hjem til Oslo etter at Akinbola Akinyemi og Anders Osmunddalen scoret målene mot slutten av oppgjøret på Sagbakken kunstgress.

Remi Jakobsen hadde før det sendt vertene i ledelsen.

Krigekamp

På papiret skulle det kanskje være enda større klasseforskjell mellom lagene, siden Mo sliter helt i bunnen, mens Kjelsås har luktet på opprykket gjennom store deler av sesongen.

Men slik gikk det ikke. Kjelsås skriver på sin egen hjemmeside at det ble en skikkelig krigekamp hvor spesielt trioen Espen Frøystveit, Mads Knedal og Anders Kase Osmunddalen på midten sto frem for gjestene.

Trener Eivind Kampen er selvsagt fornøyd med tre poeng, men mener laget ikke var gode nok foran mål.

- Deilig med tre poeng i nord. Vi har veldig god kontroll gjennom kampen, men sliter med presisjonen i de avgjørende situasjonene. Så blir det ganske hektisk da Mo tar ledelsen på et skikkelig drømmetreff, sier Eivind Kampen til klubbens hjemmeside.

Kampen hyller også lagmoralen til spillerne, som maktet å snu det til seier.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi greier å beholde nok ro til å snu det. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur, sier han.

Målet er 60 poeng

Kjelsås kan se tilbake på en meget sterk sesong. Laget ser ut til å sikre seg 2. plassen, siden de ligger fem poeng foran Moss på tredje plass, fire serierunder før slutt.

Opprykket blir særdeles vanskelig, siden suverene Follo har ni poeng mer enn Kjelsås.

Med full klaff de fire siste kampene passerer laget 60 poeng, noe de aller fleste ikke trodde var mulig før sesongen.

Førstkommende søndag gjester Medkila Myrerfeltet kunstgress klokken 16.00.

Så venter det to bortekamper mot henholdsvis Lørenskog og KFUM Oslo, før de avslutter sesongen hjemme mot Harstad lørdag 25. oktober.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...