Nordre Aker Budstikke

Fotballrunden:

«To spillere med hjerte for den blå drakta sørger for at Lyn ble nedsablet»

Andreas Storsveen Romøren som reddet tre poeng hjemme for Korsvoll, mot naboklubben Lyn. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Det skriver Korsvoll Fotball selv, etter bydelsoppgjøret. Skeid og Kjelsås i divisjonen over måtte begge dele poeng. Mens Lyns Damer kunne juble over tre nye poeng med hjem til Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2018 kl 22:55

NORDRE AKER: Etter et surt tap borte mot Stabæk forrige helg, der Lyns Damer tapte med hele 5-0, var det nok godt for trener Glenn Kleven og jentene å ta med seg tre poeng til Kringsjå. Laget vant 2-1 over Grand Bodø i Toppseriehelgen innendørs i Telenor Arena, her kan du lese klubbens egen oppsummering av kampen.

Målscorere var Mimmi Matilda Löfwenius og Linn Huseby - her kan du se alle kampfakta.

Lyn ligger nå godt over streken på tabellen, på en 8. plass.

Skeid og Kjelsås

Skeid i 2. divisjon spilte lørdag borte mot Egersund, og sikret ett poeng. Igjen var det Henning Tønsberg Andresen som score mål. Skeid ligger fortsatt på tabelltopp, men kun med ett poeng ned til og med sjette plassen. Der ligger Kjelsås, som også måtte dele poeng lørdag, borte mot KFUM. Den kampen endte 2-2, og for Kjelsås var det Walid Chafouk Idrissi som satte begge målene - se kampfakta her.

Korsvoll og Lyn

Og på Korsvoll var det et skikkelig bydelsoppgjør, Korsvoll - Lyn. Der gikk gjestene på en smell, og alle poengene ble igjen på Korsvoll.


– To spillere med hjerte for den blå drakta, Stig Markus Hovdal og Andreas Storsveen Romøren, sørger for at Lyn ble nedsablet 2-1. Vi gratulerer gutta, laget og klubben, skriver klubben selv.

Målscorer for Lyn var Jonas-Aleksander Bakken, og det skjedde på straffe etter 85 minutter. Romørens avgjørende scoring for for Korsvoll kom på overtid.

HER KAN DU LESE KAMPFAKTA FRA FOTBALL.NO

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...