Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Toasten tok kaka

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

KOMMENTAR: To loffskiver med svett ost og skinke. Så mye koster det altså å være litt sulten på Oslo Lufthavn.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.09.2018 kl 16:42

Helg, og litt tidlig på til Gardermoen, og derfra til Stavanger. En liten flyreise, kanskje bare 45 minutter.

Billetter til en bra pris, booket tidlig fly så vi ikke skal få dårlig tid til det vi skal rekke i Stavanger. Forbi sikkerhetskontrollen, alt går på flyplasskinner, en god kaffe og vente en halvtime på boarding.

Men hva er dette...forsinkelser? Det får gå - 45 minutter forsinkelse fra ordinær tid, pytt pytt. Kanskje en kaffe til? Tiden går sakte, det er kjedelig på flyplasser.

Så nærmest flysjokk - flyet er ytterligere forsinket. Tilsammen hele tre timer fra opprinnelig avgang. Ingen penger refundert, det må gå minst fem timer. Neste Norwegian-fly er allerede fullbooket.

Men altså ingen krise ennå, fortsatt så kan jeg rekke det jeg skal i Stavanger. Inn på ny kafe, jeg må jo ha et sted å sitte. Kanskje jeg er litt sulten da? Ja, det er jeg. Men ikke veldig sulten… Se der ja, der har de toast. Det er et akkurat passe måltid nå.


I tåka med bok, håndbagasje og boardingkortet i hånda, tar jeg med meg toasten til den hyggelige mannen ved betalingen.

104 kroner, forteller mannen bak disken meg.

– Hæ? For denne toasten?
– Ja, det er det.

Javel, det er vel det da.

– Forresten skal du sitte her?
– Ja, tenkte det.
– Okay, da koster den 109 kroner.


Så mye koster det altså å være litt sulten på Oslo Lufthavn – to loffskiver med svett ost og skinke – noen bedre?

Men det smakte litt godt da, at Norwegian bjudar på, og spanderer på oss en matkupong på 110 kroner hver. Så kan vi boltre oss litt rundt i serveringsstedene på flyplassen. Det rakk akkurat til en liten toast! Så gjenstår det å se når og om jeg kommer meg til Stavanger.

God helg folkens!

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...