Nordre Aker Budstikke

Toppblogger har kjøpt rekkehus

Sophie Elise Isachsen i promoteringen av hennes egen TV-serie, «Sophie Elises verden» på TV2. Her sammen med hennes nåværende samboere, Joakim Kleven og Fetisha Williams. Foto: TV2 / Promofoto

Sophie Elise Isachsen (23) har blitt kåret til medie-Norges mektigste kvinne. Året etter ble debutboka hennes en av bestselgerne her til lands. Nå flytter bloggeren, DJ-en, artisten, forfatteren og TV-personligheten inn i rekkehus.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2019 kl 14:13

Edit: Som flere medier meldte høsten 2018, og som er referert i denne saken, hadde Isachsen flyttet til Kringsjå i Nordre Aker. I etterkant viser det seg at dette ikke stemmer. I et blogginnlegg skriver Isachsen selv at hun bor på østkanten: «Men jeg bor på østkanten ja, og i et såkalt “utlendingssted og ghetto”.» Nordre Aker Budstikke beklager feil informasjon.

NORDRE AKER: En av Norges mest kjente og mest omdiskuterte bloggere, Sophie Elise Isachsen, skriver på egen blogg at hun har kjøpt seg rekkehus. Allerede samme dag som boligkjøpet var et faktum, delte hun nyheten med bloggleserne sine:

«I dag vant jeg budrunde, og er herved lykkelig eier av et REKKEHUS!! Herregud! Nå kommer jeg til å ha to etasjer, tre soverom, to bad og egen hage.»

Samtidig som hun blir rekkehuseier i en alder av 23, blir hun også samboer med kjæresten Kasper Kristoffersen.

LES OGSÅ: Kjendisparet kjøpte 20-millionersvilla i Bydel Nordre Aker


Isachsen og kjæresten flytter inn 28. juni. Sommeren går med til å pusse opp. «Vi kommer til å pusse opp cirka alt», skriver hun videre i innlegget. Huset er ifølge prospektet et spennende oppussingsobjekt, med stort potensiale.

Ifølge MSN Nyheter og VG flyttet Isachsen til Kringsjå. (Denne informasjonen er ikke verifisert).

Mye oppmerksomhet

23-åringen har fått mye oppmerksomhet de siste årene. I TV-serien «Sophie Elises verden», kommer det blant annet frem at hun har operert rumpa. 23-åringen har også blitt hetset for å ha operert puppene og nesa. Hun har stått i mye, både fra media, fans og nettroll. Som en konsekvens av dette valgte hun for noen år tilbake å stenge av kommentarfeltet på en av Norges mest leste blogger. På hennes nåværende blogg er imidlertid kommentarfeltet åpnet igjen.

Coveret på Sophie Elises sang «In my head». Sangen er hennes foreløpig siste, og havnet på VG-lista. Selv om hennes forrige sang kom i januar, har hennes fem sanger over 200.000 månedlige avspillinger på strømmetjenesten Spotify. Foto: UNIVERSAL MUSIC

Bloggeren har ikke besvart Nordre Aker Budstikkes henvendelse.

Under prisantydning

Etter hva Nordre Aker Budstikke erfarer, ble eiendommen solgt under prisantydning. Sophie Elise og kjæresten skal etter vår oppfatning ha sikret seg eiendommen for et sted mellom 400.000 og 500.000 under prisantydning. Den totale kjøpesummen skal ikke være et tosifret milliontall.

Da vi kontakter Kartverket ved tinglysningen, tirsdag formiddag i forrige uke, har de ingen informasjon om salget. Vi får opplyst at det er vanlig at de får inn dokumentene litt før salget skjer, men Kartverket har ennå ikke mottatt noen dokumenter fra megleren på den aktuelle eiendommen.

Egen TV-serie

Isachsen har en egen TV-serie på TV2. Serien kom i ti episoder og første ble sendt 18. januar. Det er uvisst om det kommer en ny sesong av «Sophie Elises verden», hvis det gjør det vil antakelig oppussingen og innflyttingen bli tett fulgt. Tidligere har hun også vært en av profilene i flere sesonger av suksess-serien «Bloggerne» på samme kanal. Gjennom TV-kameraene har hun vært åpen om at har slitt psykisk, blant annet med angst, selvhat og depresjon.

Sophie Elise Isachsen fotografert i forbindelse med lanseringen av debutboken sin «Forbilde». Boken ble en av bestselgerne i Norge i 2016. Foto: ANTI BRANDPEOPLE


Produksjonsselskapet Salto film og fjernsyn kan ikke bekrefte at det kommer en ny sesong. De forteller imidlertid at det pågår forhandlinger, men at ingenting er bestemt enda.

Salto film og fjernsyn står også bak serien «Bloggerne», som har fulgt Harstad-jenta fra hun var i slutten av tenårene.

«Starten på livet»

«Åh, for en fin dag dette har vært! En ordentlig milepæl i livet. Det er så mye som har stått på pause den siste tiden og mye pga. bosituasjonen. Nå starter livet, woho!» avslutter Harstad-jenta blogginnlegget.

Ovenfor kjendismagasinet Se og Hør, utelukker ikke bloggeren familielivet og barn.

– En eller annen gang blir det jo det, men jeg tar én ting av gangen, fortalte 24-åringen til Se og Hør, under Elles sommerfest tidligere i juni.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...