Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Toppscorer legger opp

STRÅLENDE FORAN MÅL: Karim Aoudia har en nese for mål. I Kjelsås har han virkelig stått frem som en storscorer. Men etter fire år sa klubben nei til videre samarbeid.ARKIVFOTO

Karim Aoudia (28) fikk aldri proffdrømmen realisert. Nå legger han fotballskoene på hylla etter at en betennelse i hælen setter en stopper for videre spill.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2014 kl 16:11

OSLO: Karim Aoudia, som har spilt for en rekke klubber, banket inn 64 mål på 71 kamper i Kjelsås. Men fjorårssesongen ble et aldri så lite mareritt for spilleren.

I mai ble han satt ut av spill i seks måneder på grunn av en betennelse i hælen, mens han fikk vite etter sesongen at han ikke fikk fornyet tillitt i klubben.

Les også: Aoudia ferdig i Kjelsås

Nå har spilleren innsett at han ikke kommer til å bli helt frisk etter skaden og har dermed valgt å legge fotballskoene på hylla. Og dette er et stort slag i trynet for fotballspilleren som ble ansett som et enormt talent i sine yngre dager.

- Det føles nesten som å dø. Det er helt uvirkelig at jeg må gi meg som fotballspiller. Fotball betyr absolutt alt for meg og det er vanskelig å sette ord på hva jeg føler, sier han.

Les også: Her er landslagsspilleren som betaler sin egen flybillett!

Trente med Blackburn

Aoudia startet sin karriere i Oslo Øst samtidig som han spilte på det norske G-19 landslaget. Under EM sluttspillet for G19 sommeren 2005 kom han på den prestisjefulle topp 10 lista til UEFA. Dette er en liste med spillerene med størst potensial for fremtiden.

Dette førte til at Blackburn tilbød han prøvespill. Selv om det ikke ble kontrakt er dette det største høydepunktet som fotballspiller.

- Det var en stor opplevelse. Jeg fikk lukta på profflivet og trente med de store gutta. Det er ingen umulig oppgave for de som satser på å bli proff, sier han.

Les også: Aoudia til Blackburn Rovers?

Proffdrømmen knust

Personlig er han veldig skuffet over at han aldri nådde målet sitt om å bli proff.

- Jeg føler jeg ikke fikk nok ut av karrieren min. Målet var å bli proff og jeg var ganske nære. Men nære er ikke godt nok. Man må ha litt flaks for å lykkes, og det føler jeg ikke at jeg har hatt. Jeg kan se tilbake på en helt OK karriere, sier han.

Karim Aoudia spilte også futsal for Grorud og han kommer til å savne det nære vennskapet i klubben. Men den notoriske målscoreren håper han en gang kan ta på seg fotballskoene i lavere divisjoner.

- Du skal ikke se bort fra at jeg kanskje spiller i 4. divisjon hvis jeg blir frisk. Fotball betyr så utrolig mye for meg, sier Karim Aoudia.

Les også: Karim tok en Gomez

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...