Nordre Aker Budstikke

Toppseriejentene gikk på en smell, Skeid knuste gjestene, mens Kjelsås' redningsmann heter Axel Pedersen

Mesut Can, målscorer for Skeid. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

FOTBALLRUNDEN: Skeid banka inn hele fem mål mot Vard Haugesund på Nordre Åsen. – Vi jobber hardt og blir belønnet, sa banens beste spiller Mustafa Hassan Ahmad etter kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Skeid flyter godt om dagen. Onsdag sendte de eliteserielaget Sandefjord på hodet ut av cupen, og vant 3-0. Lørdag knuste de Vard Haugesund hele 5-0, hjemme på Nordre Åsen.

På scoringslista lørdag kom Mesut Can, med to, Mustafa Hassan Ahmad, Henning T. Andresen og Johannes Nuñez.

Mustafa ble kåret til banens beste spiller. På spørsmål fra Skeids reporter om onsdagen, da Skeid tar imot Vålerenga på Nordre Åsen, i neste runde i NM, svarer Mustafa:

– Til onsdag skal vi være tro mot det vi er gode på, og tro på oss selv, så skal nok det gå bra.

Som naturlig nok var fornøyd etter storseieren lørdag mot Vard Haugesund.


– Vi jobber fortsatt etter 2-0 og 3-0, og når vi jobber hardt, blir vi belønnet, og det ser kjempebra ut i forsvar, sier banens beste på Nordre Åsen.

HER KAN DU SE KAMPINFO PÅ FOTBALL.NO

Kjelsås

Axel Pedersen, her fra NM-kampen mot Ull/Kisa. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nardo gjestet Kjelsås og Grefsen Stadion, og hjemmelaget lå lenge under 0-1.

– Vi er litt stressa i første omgang. I andre omgang blir Nardo tunge og lave. Vi fortsetter å være tålmodige og skaper sjanser!


Det sier dagens helt på Grefsen Stadion, Axel Pedersen, i intervju på klubbens nettside. Han klinket inn to mål i andre omgang, og det holdt til seier og tre poeng for Kjelsås.

HER KAN DU SE KAMPINFO PÅ FOTBALL.NO

Lyn Damer

Lyns Damer sto med to seire, en uavgjort og ett tap etter fire kamper, før de satt nesa mot Avaldsnes. Men det ble tøft for gjestene.

– Etter en fin mulighet til oss helt i innledningen, så satt hjemmelaget et visst trykk på oss. Etter snaut halvspilt første omgang så tilriver AIL seg ballen godt inne på vår halvdel, oppfatter ubalansen vår, og hjemmelaget opp i ledelsen 1-0. Noe som ikke er ufortjent sett ut i fra kampens innhold og utvikling. AIL får etter snaue halvtimen tildelt en dødball, noe frem og tilbake i boks. AIL er mest på allerten, hjemmelaget opp i 2-0. Etter drøye 75 spilte minutter valgte dagens dommer å tildele AIL straffe etter en situasjon i kjølvannet av en dødball - fint satt og hjemmelaget opp i 3-0, oppsummerer klubben selv på egen hjemmeside - les hele referatet her.

HER KAN DU SE KAMPINFO FRA FOTBALL.NO

3. divisjon

Lyns herrer i 3. divisjon spilte også kamp lørdag, borte mot Grei. Den kampen endte med seier til Lyn - 2-1.

Og Korsvoll i samme divisjon gikk på en kjempeskrell lørdag, borte mot Junkeren, og tapte hele 0-8.

LES OGSÅ:

Ikke rart disse ungdommene er så blide
- Kjære Kongen. Her skulle du ha vært

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...