Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tord og Tobias fikk Norges kuleste sommerjobb

Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

I seks uker skal de to studentene fra NTNU teste alle mulig slags gadgets for Elkjøp. De er begge enige om at de har landet drømmejobben i sommer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVÅL: - Vi har blant annet testet denne her, sier Tord Overå (22) fra Smestad, og viser frem en epilator, som er en relativt smertefull måte å fjerne uønsket hår på.

- Vi testet den på leggen, det var ganske vondt, og jeg har ingen planer om å prøve den noen andre steder på kroppen, men det fungerte jo, sier han og viser frem et hårløst felt på leggen.

Hittil har de to studentene fra NTNU testet en 10-11 produkter som blant annet smartklokker, telefoner, høytalere, og systemkameraer.

Anmelder alle produktene

- Telefonenen har vi brukt som våre egne i et par uker nå, slik at vi kan gi en beste mulig vurdering og anmeldelse av produktet, forteller Tobias Martinsen (21) fra Slemdal.

En grundig anmeldelse gjøres av hvert produkt, og studentene lager i tillegg en video som legges ut på Facebook. Selve prosessen får de bestemme selv, og de er hittil fornøyde med resultatet.

- Jeg tror vi lager anmeldelser av en høyere kvalitet enn de kanskje forventet, men det har kun vært positive tilbakemeldinger på det. Tross alt bedre med kvalitet enn kvantitet, sier Tobias.

#OSLOJOBB: VETERINÆR: - Vi går ekstremt langt for dyrene våre

Måtte teste spraytan

På Facebook oppfordret de leserne til å komme med tips til produkter som bør testes, noe de muligens angret litt på i etterkant.

- Veldig mange mente vi burde teste spraytan, så da gjorde vi det. Den var faktisk ganske enkel å bruke, og for å sjekke hvor godt den fungerte skrev vi Elkjøp på ryggen til Tobias slik at vi kunne seg fargeforskjellen, sier Tord og smiler.

VIDEO: HER TESTER TORD OG TOBIAS SPRAYTAN

Sommerjobben er et utmerket tilskudd til CV-en for begge to som studerer produktutvikling og produksjon på NTNU.

- Vi fant først ut på den aller siste intervjurunden at vi går på samme linje, så det var jo litt morsomt, sier Tobias.

Iveren lyste i øynene

Det var kun tilfeldigheter som sørget for at de to søkte sommerjobb, noe de nå er veldig glade for.

- Da jeg søkte på jobben hadde jeg egentlig ingen tro på at jeg kom til å få den, men jeg måtte jo prøve,  sier Tobias Martinsen.

Sommekollega Tord Overå nikker samtykkende.

- Samme her. Vi var begge sikre på at tusenvis av unge kom til å kaste seg over denne muligheten, og at sjansen derfor var veldig liten, sier han.

Kommunikasjonssjef i Elkjøp, Øystein Andre Schmidt er veldig fornøyd med at det ble akkurat Tord og Tobias som ble valgt ut.

- De virket umiddelbart veldig engasjerte, iveren lyste i øynene på dem begge og de viste tidlig at de kunne kombinere effektiv jobbing med det å få til et kreativt og underholdende sluttprodukt. I tillegg fremstod både Tord og Tobias som glade og reale karer som var klare for å jobbe hardt for å få til gode og oppfinnsomme produkttester, sier Schmidt.

LES OGSÅ:

Årets kuleste sommerjobb!

Droppet ut av italiensk superskole for å satse på livet som gründer

- Balletten er livet mitt

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...