Nordre Aker Budstikke

Turtraséen opp til høyre her lar vente på seg

Her starter turveien innover mot Monsetangen og Maridalen, og her kommer turtraséen fra Oset utfartsparkering opp. Til høyre i bildet ligger stien som går videre opp til Langsetløkka.

Det var Vann- og avløpsetaten som opparbeidet turveistrekket fra Oset parkeringsplass og opp til turveien innerst i Midtoddveien. Men videre trasé derfra og opp til Langsetløkka lar vente på seg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2020 kl 10:01

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt den nye turveien fra Oset parkeringsplass til innerst i Midtoddveien, og der turveien går videre innover i marka.

– Vann- og avløpsetaten bygger i første omgang strekningen fra utfartsparkeringen og opp til Midtoddveien. Dette arbeidet er påbegynt. Bymiljøetaten har meddelt oss at strekningen fra Midtoddveien og videre opp til Langsetløkka ikke er prioritert per nå, uttalte prosjektsjef Jan Kopperstad i Vann- og avløpsetaten til lokalavisa høsten 2018.

Turveien som kommer opp fra Oset utfartsparkering.

Tynnet skogen

Det ble tynnet i skogen i området hvor traseen var ment å gå videre opp til Langsetløkka. I dag er det en sti opp der traseen skulle gå.

– Vi gjennomførte en tynning i skogområdet mellom Langsetløkka og Midtoddveien i forbindelse med bygging av ny turvei fra Oset og opp til Langsetløkka. Tynningen og hogst av trær i turveitraseen ble gjennomført som planlagt. Det ble fjernet en del vegetasjon mot Lachmanns vei som «hang» utover veien. I etterkant har en del av bjørkene som ble satt igjen blåst ned, sa driftsleder skog og friluft, Frank Thomassen, til Nordre Aker Budstikke i anledning en annen sak fra Langsetløkka 30. mars i år.


Stien opp til Langsetløkka.

Status?

Hva skjedde med turveiplanen videre opp til Langsetløkka?

– Forslaget om å bygge denne traseen kom opp i forbindelse med ny reguleringsplan for vannforsyningsanlegget på Oset. Reguleringsplanen gir mulighet for bygging av en trasé, men det følger ingen finansiering med en reguleringsplan. Blant alle ønsker om tilretteleggingstiltak i Marka, har Bymiljøetaten ikke funnet å kunne prioritere bygging av denne traseen i den kommende fireårs-perioden, sier pressevakt i Bymiljøetaten, Line Holand, denne uka.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...