Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tre kjappe ga tre poeng

Kjelsås slo Finnsnes 3-1. Se høydepunkter!

Mishel Bilibashi har gitt Kjelsås 1-0. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Kjelsås slet lenge med å få det til mot nyopprykkede Finnsnes, men tre kjappe mål etter pause holdt til seier.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2014 kl 15:30

GREFSEN: Kjelsås var klare favoritter i serieåpningen på Grefsen stadion, da de tok imot nyopprykkede Finnsnes. Men selv etter en rekke strake seire i treningskampene, slet de blå med å få til spillet sitt mot det hardtkjempende laget fra nord.

Se høydepunkter fra kampen i vinduet øverst i artikkelen!

Simen Stamsø Møller var mandag tilbake i Kjelsås-drakta etter et par år på høyere nivå  Den storvokste spissen var nær scoring ved et par anledninger i første omgang, begge ganger etter forarbeid av kvikke Stian Pettersen

Finnsnes var imidlertid fullt på høyde, og Bjørn Johansens gutter holdt på å ta en overraskende ledelse, da de fikk avsluttet flere ganger etter en corner. Det sto imidlertid 0-0 til pause.

Rask respons

Det er uvisst hva som ble sagt i de to garderobene i pausen, men det må ha hatt en effekt. I løpet av de ti første minuttene av andre omgang, scoret Kjelsås nemlig tre ganger.

Mishel Bilibashi sendte hjemmelaget i ledelsen med et godt langskudd, etter å ha plukket opp en Finnsnes-klarering. Like etter var Espen Frøystveit frempå med et nytt langskudd. Kjelsås-kapteinen plasserte ballen elegant i hjørnet til 2-0.

Til slutt skulle Stian Pettersen endelig få utnyttet farten sin til fulle. Kjelsås' nummer ti vant ballen på midten, satte fart forbi alt og alle og satte inn tredjemålet for hjemmelaget.

Les også: Intervju med Kjelsås-trener Eivind kampen før sesongen

Straffemål

Med tre kjappe mål til forhåndsfavoritten, var kampen i realiteten avgjort. Men Finnsnes ga seg ikke. Like etter Kjelsås'  trippel, ble Lars Martin Andreassen felt på vei mot mål. Finnsnes fikk straffe, og Kjelsås var nok litt heldige som fikk beholde elleve mann på banen.

Hell kunne uansett ikke hindre at Jonas Simonsen reduserte til 1-3 fra straffemerket og tente et lite håp hos bortelaget.

Det skulle imidlertid bli med håpet. Etter et forrykende åpningskvarter, ble resten av andre omgang en heller døsig affære. Kjelsås kunne kontrollere kampen inn til 3-1-seier, i en kamp der både sola og resultatet varmet mer enn spillet.

Skrudde opp et knepp

Poengene var også beholdningen for Simen Møller, som konstaterer at det holdt med én god periode for å sikre seier i serieåpningen.

- Veldig deilig. Vi blir enige om i pausen at vi skal trøkke på litt mer, og da skrur vi opp et knepp. Men jeg synes vi skulle holdt oss der, for vi slipper oss litt nedpå igjen. Men det holdt, sier Møller til dittOslo etter kampen.

Møller har scoret på bestilling for Kjelsås tidligere. I sin re-debut måtte han imidlertid gå målløs av banen.

- Jeg snubla på én meter der, men det kommer, forsikrer Møller.

Neste hjemmekamp for Kjelsås er Nordre Aker-derbyet mot Skeid 3. mai. Kjelsås var sterkest da lagene møttes i treningskamp i mars. Nå er det nye muligheter til å bli best i bydelen.

Kjente fjes i studio

Cmore-kommentator Per-Jarle Heggelund kjørte fra Stockholm for å kommentere mandagens kamp  og han fikk besøk av flere gjester underveis. Se høydepunkter i videovinduet øverst!

I videoen nedenfor kan du dessuten se pauseintervjuer med Frode Lia, Sven Bisgaard Sundet, Thomas Magnussen og Espen Ween.

Ønsker du å se hele sendingen i opptak, kan du gjøre det her.

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...