Nordre Aker Budstikke

Tre unge kvinner overfalt i nabobydelen

Tre unge jenter overfalt i nabobydel Bjerke, sent onsdag, natt til torsdag. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

OPPDATERT: Politiet melder at den mistenkte nå skal være pågrepet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2019 kl 07:21

BYDEL BJERKE: I natt melder politiet følgende:

Politiets beskrivelse av gjerningsperson er:

«Mann ca 25 år, ca 180 cm høy, tykkfallen, mørk i huden, kort mørkt hår, mørk jakke til livet med hette, lyst plagg under jakka, grå bukser (dongeri?), mørkt belte på buksa, mørke litt høye joggesko med lys såle.»

Har du tips, ring politiet, telefon 02800.

Leter fortsatt

Operasjonsleder Gjermund Stokkli i Oslo politidistrikt forteller til Nordre Aker Budstikke torsdag morgen, klokken 06.00, at de fortsatt søker etter gjerningspersonen:

- Status nå er at de fornærmede er avhørt, og vi er ferdig med de tekniske undersøkelsene. Gjerningspersonen er fortsatt ikke pågrepet, vi mener det er samme person for alle de tre hendelsene. Vi har også en god video av det ene overfallet. Kvinnene er ikke alvorlig fysisk skadet, men preget av hendelsene. De er 15, 18 og 22 år gamle. Saken etterforskes nå videre, og vi leter videre etter gjerningsperson, sier Stokkli.

Tror overfallene er seksuelt relatert

Nettavisen skriver at politiet tror overfallene er seksuelt relatert, overfallene skal ha skjedd på Økern T-banestasjon, på Vollebekk og i Veitvetveien, det første overfallet ble meldt til politiet klokken 23.25, deretter klokken 23.44 og siste klokken 00.10:

- Politiet har video av det ene overfallet som viser en kvinne som blir lagt i bakken. Stokkli sier det ikke er snakk om fullbyrdet voldtekt, men sier de må avhøre kvinne for flere detaljer. Ingen av kvinnene har blitt frastjålet noe - les hele saken her.


OPPDATERT: Klokken 6.40 melder politiet følgende:

– Politiet har for 10 minutter siden pågrepet en mann som stemmer til beskrivelsen. Han mistenkes for alle tre hendelsene. Han ble pågrepet på Veitvet uten dramatikk og kjøres til arresten for avhør.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...