Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Treneren fått beskjed om at han vil bli erstattet

Ørjan Valla ble ikke lenge i Skeid Fotball som trener for A-laget. Foto: ALEXANDER SYNSTAD

Det var mandag i 10.30-tiden hovedtrener for Skeids A-Lag, Ørjan Valla la ut følgende melding på egen Facebook-side.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2016 kl 16:26

NORDRE ÅSEN: «Tiden min som hovedtrener i Skeid er over. Etter overtidstapet mot TUIL fikk jeg den endelige beskjeden at jeg blir erstattet av en mer rutinert trener, som vil øke sjansene for å bli topp 7. Jeg dro ned for å hjelpe til den tiden de trengte og var i knipe. At det ble fire måneder og ikke ti måneder får være greit.

LES HER HVA STYRELEDEREN I SKEID FOTBALL SIER

LES OGSÅ: I denne elvedammen blir det ikke lov å bade før langt ut i juli

Jeg er stolt av den arbeidsinnsatsen gutta har lagt ned i løpet av vinteren og ikke minst i de kampene som har vært spilt til nå. Vi har tatt 7 poeng og var et overtidsmål mot solide Tromsdalen fra å være ubeseiret i serien.

Den siste mnd har lært meg mye. Det er i slike prosesser man for alvor vet hvem som er villig til å gå i krigen for deg. På banen har hele laget virkelig spilt med hjertet. Det har gitt både meg, trenerteamet og våre supportere stolte øyeblikk i starten av sesongen. Måtte det bare fortsette hele sesongen!

LES OGSÅ: Disse damene har noe virkelig spennende på gang

Selv om jeg før kampen i går visste at jeg var ferdig, brukte jeg en time på å rydde mål og klargjøre banen før kampen. Ingen skal kunne si at jeg ikke sto på helt til siste spark på ballen. Nå skal jeg få lov til å være litt lei meg i dag, men livet har lært meg at solen står opp igjen i morra også!

Nå gleder jeg meg til å flytte hjem (for godt).

Ønsker selvfølgelig laget lykke til i de kommende kampene. Jeg skal følge med.»

Skriver Valla.

LES OGSÅ: Hadde dem på gaffelen

LES HER HVA STYRELEDEREN I SKEID FOTBALL SIER

Nordre Aker Budstikke kjenner til at det var etter gårsdagens kamp at Valla fikk beskjed om at han kom til å bli erstattet.

Tapte

Det var i går at Skeid spilte mot Tromsdalen hjemme. Skeid kjempet, men på overtid klarer Tromsdalen å score, og ikke ett eneste poeng til Skeid.

LES OGSÅ: Ikke vanskelig å forstå at en arkitekt fra London kan falle totalt for vakre Akerselva

Overrasket

Nordre Aker Budstikke har i dag vært i kontakt med Skeid-folk som er både overrasket og forundret over at trener Valla nå skal erstattes i trenerjobben. Særlig med tanke på at laget har hatt en mye bedre start på sesongen, sammenlignet med forrige sesong.

– Mange er nok sjokka nå, sier personer i klubben som ikke ønsker å stå fram med navn.

LES HER HVA STYRELEDEREN I SKEID FOTBALL SIER

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...