Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Treneren gikk – storseier til Skeid

I Skeids første kamp etter Kjell Sverre Hansen Wolds avgang dunket Skeid inn sju mål. Johnny Buduson (t.v.) sto for fire av dem. Foto: ANDERS VINDEGG

Tirsdag var Kjell Sverre Hansen Wold ferdig som Skeid-trener. Onsdag vant laget 7-1 mot Mjølner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE ÅSEN: – Viljen var tilbake i fjeset til gutta, sier Johnny Ademaj etter storseieren hjemme på Nordre Åsen.

Den utsatte kampen mot Mjølner, som egentlig skulle ha vært spilt 28. juni, ble første kamp uten Hansen Wold som A-lagstrener.

Klubben meldte selv tirsdag kveld at samarbeidet med treneren var avsluttet. Inn som midlertidig lagleder kom Johnny Ademaj, med JoA Gundersen som assistenttrener.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Spillerutvikler

– Vi fikk bare en lett treningsøkt før kampen, og har ikke gjort noe annerledes, eller rukket å legge om taktikken, sier Ademaj, som understreker at han etter 15 år i klubben kjenner spillerne godt.

Det laget viste onsdag var troen på at de har det som skal til for å vinne kamper, mener den nye Skeid-treneren.

Ademaj har frem til nå hatt ansvaret for rekruttlaget og spillerutvikling i Skeid. Han skal også lede A-laget i søndagens møte med Tromsdalen. Deretter skal styret i klubben bruke sommeren på legge trenerkabalen for høstsesongen.

LES OGSÅ: Skeidoksene: Noe må gjøres!

Fire før pause

Skeid kom godt i gang i onsdagens hjemmekamp mot Mjølner. Etter bare seks minutter fikk Lars Vincent Andersen målkjenning, og førte Skeid i ledelsen.

Laget gikk til pause med en 4-1-ledelse. Johnny Buduson satte to, og Mustafa Hassan scoret ett minutt før pause. At Mjølner reduserte med sitt 2-1-mål etter halvtimen spilt, hadde lite å si.

Skeids målfest fortsatte i andre omgang. Kaptein David Tavakoli scoret etter nesten timen spilt, mens måljeger Buduson fulgte opp med to mål i omgangen og kunne notere seg for fire scoringer da dommeren blåste av etter 90 minutter.

– Buduson har scoret en del for rekruttlaget, og det er bra for A-laget at han er tilbake. Johnny er en goalgetter og i dag leverer han, sier Ademaj.

LES OGSÅ: Lyns nye trener: – Det høres kanskje rart ut, men vi er optimistiske

Skal bygge et robust lag

– Gutta viste hva som bor i dem, og hvilket potensial dette unge laget har i seg. Det har vært skrevet mye om det, og i dag fikk de endelig vist det frem. Skeid har spilt mange jevne kamper vi burde ha vunnet, og sjansestatistikken har vært overveldende. I dag løsner det, sier Ademaj.

Han mener kampen var svært viktig.

– Dette var en viktig seier for gutta, for klubben og for supporterne. Vi skal ikke klage etter 7-1, men likevel er det mye å rette opp i i spillet vårt. Laget er ungt, og vi må jobbe videre med å skape et robust lag, sier Ademaj.

Seieren var Skeids andre denne sesongen, og laget klatrer dermed til 11. plass, én over streken, med sine ti poeng totalt. Mjølner ligger på nest sisteplass med åtte poeng.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...