Nordre Aker Budstikke

Treneren ønsker å markere at han mener alvor med talentsatsing

Debutant: Midtveis i andre omgang i kampen mot Bislett i høst erstattet Frans Ramberg 29 år gamle Johannes Blåsternes og tok plass på Korsvolls midtbane. Her er den unge debutanten i følge med pappa Daniel, som selv har 55 kamper, tre mål og to seriegull for C-laget. Foto: KORSVOLL FOTBALL

Det går rykter om tidlig talentarbeid i yngre korsvollrekker. Men hovedmålet for 2018 for Frans (1), er å klare å kle på seg selv.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.12.2017 kl 15:36

KORSVOLL: Midtbaneeleganten Frans Ramberg, 1 år, ble tidenes yngste C-lags-debutant på Korsvoll i høst.

– Nå sikter rekordknuseren mot nye høyder. Målet for 2018 er å kle på seg selv. Vennskapskampen mot Bislett 21. oktober endte med en flott 4-0 seier til de kongeblå, men for de som er opptatt av talentarbeid, er det imponerende resultatet en parentes sammenlignet med det som skjedde halvveis i andre omgang, da svært unge Frans Ramberg (1) fikk sitt første minutt i seniorfotballen, ifølge Korsvoll Fotball.

Fotballfamilie

Far og tidligere C-lagsspiller Daniel Ramberg fikk gleden av å spille med sin sønn, og han synes opplevelsen ga mersmak.

– Frans har jo ikke så lange bein ennå, så det var små skritt på banen, men et stort skritt for Ramberg-navnet i norsk fotball, smiler han.

Trener Falch ønsker å markere at han mener alvor med talentsatsingen sin, og han har derfor allerede signert Ramberg Jr. på langtidskontrakt og sikret ham plass på fotballskolen sommeren 2022.


– Han gjorde seg ikke bort mot Bislett, og vi vet at det er noen gode fotballgener i den familien. Debutantens onkel Joakim Ramberg var jo en svært habil Lyn- og Korsvoll-spiller, og farfar Ketil kunne like så godt satset på fotballen som på bowling, sier treneren.

Julekalenderen

Og hvor står alt dette? Jo, i julekalenderen til Korsvoll fotball - her kan du lese hele saken.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...