Nordre Aker Budstikke

Trenerne gir seg

Hovedtrener Ole Johan Aas og toppspillerutvikler Vebjørn Urdal under lørdagens kamp mot Røa. Foto: Christian Fredrik Borg

Jubelscenene var ville etter at Lyns damelag slo Røa i en særdeles viktig kamp lørdag. I dag fikk spillerne beskjed om at de to trenerne gir seg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Det skriver Lyn fotball i en pressemelding mandag kveld.

Både hovedtrener Ole Johan Aas, og toppspillerutvikler Vebjørn Urdal velger å ikke fornye kontraktene sine etter sesongen.

Spillergruppen ble meddelt trenerens avgjørelse mandag.

Gleden var stor da Kringsjå-damene vant 3-1 over Røa på bortebane lørdag. Foto: Christian Fredrik Borg

– Trist

– Det er ingen dramatikk i avgjørelsen, men det er selvfølgelig trist for klubben å miste to dyktige fotballtrenere. Det finnes aldri noe godt tidspunkt å gå ut med dette, men klubben føler det er riktig å gå ut med denne informasjonen nå av flere grunner, skriver Lyn fotball i pressemeldingen.


Ledelsen i klubben vil nå starte arbeidet med å sette sammen et nytt team mot neste sesong.

– Når man starter en slik prosess, vil det alltid være stor fare for at det sprer seg, og klubben ønsker at dette skal skje på en ryddig og ordentlig måte.

Ole Johan Aas har vært hovedtrener for Lyns damelag i toppserien de siste to sesongene. Nå gir han seg. Foto: Christian Fredrik Borg

Klubben opplyser at de respekterer valget trenerne har tatt og ønsker dem lykke til videre.

Skal jobbe knallhardt

Aas og Urdal sier i pressemeldingen at det har vært klart for dem noen uker at de ikke ville forlenge kontrakten.

– Men av naturlige årsaker noe som nå kommer ut til resten av verden. For vår del er dette veldig enkelt – vi skal fortsette å jobbe like knallhardt ut kontraktstiden som vi har gjort uavhengig av vår kontraktsstatus. Det er tross alt vanskelig å være god i 2020 om man fokuserer på et annet år.

Hovedtrener for Lyn damer, Ole Johan Aas, har valgt å ikke fornye kontrakten sin etter denne sesongen. Foto: Christian Fredrik Borg

Lørdag møter Lyn Vålerenga på hjemmebane.


– Vi gleder oss til serieavslutningen, og skal gi alt vi kan for å fortsette den gode trenden vi er inne i – det skal være vondt å bære VIF-drakt på Kringsjå førstkommende lørdag!

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...