Nordre Aker Budstikke

Trenger du brodder på glatta, er det bare å ringe Kirsten!

Seniorveileder Kirsten Belck-Olsen deler gladelig ut brodder helt gratis til bydelens eldre innbyggere. Foto: PRIVAT

Bydel Nordre Aker vil at innbyggerne skal holde seg på beina. Derfor deler seniorveileder Kirsten Belck-Olsen nå ut gratis brodder. Det er bare å ringe henne.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2018 kl 18:01

NORDRE AKER: – Bydel Nordre Aker er en av syv bydeler i Oslo, der antallet hoftebrudd hos eldre er høyt. Noe av grunnen til det er at disse bydelene har flest eldre. Derfor har Helseetaten og Aldersvennlig By bevilget penger til innkjøp av brodder og sandsekker i disse syv bydelene. Det er vi svært takknemlige for, sier bydelens seniorveileder Kirsten Belck-Olsen.

LES OGSÅ: Vi ble med da Mona fra Frivllighetsentralen på Sogn leverte strøsand til Elsa (97) på Korsvoll. Les mer om gratis-grus-ordningen i Nordre Aker her

Bydelen deler også ut gratis strøsand til seniorer. Her er 97 år gamle Elsa i gang med å sikre oppkjørselen sin på Korsvoll. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Hun sier videre at for Bydel Nordre Aker er dette ett av flere tiltak for å redusere faren for fall.

Fra før drives det flere treningsgrupper i bydelens regi for å redusere fallfare. I tillegg har bydelens ansatte dette som fokus når de er hjemme hos eller har kontakt med eldre. Målet er å forebygge forebygge fall både ute og hjemme.


– Men så vet vi også at for noen av våre seniorer så blir snø og is så skummelt å gå på at de rett og slett blir hjemme mesteparten av vinteren og det er heller ikke bra for helsa, sier Kirsten Belck-Olsen.

Kriteriene for å få ett par gratis brodder er at du har fylt 67 år og er innbygger i bydelen.

Oppfyller du kriteriet, er det bra å ta kontakt med seniorveileder Kirsten Belck-Olsen på telefon 41 77 24 25, så kan hun fortelle deg om hvordan du får tak i dette.

Les også:

Slik kan du få gratis strøsand i vinter!


Ruter aldersvennlig transport henter deg på døra, og kjører deg dit du skal for en vanlig honnørbillett

Det nye Seniorhuset på Tåsen: I dette huset snakker leiligheten til beboerne

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...