Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Trenger en million varme kroner

Kjelsås fotball drømmer om varme - selger andeler i kunstgresset.

Kjelsås fotball drømmer om varme under det kommende nye kunstgresset på «Stadion», og vil selge andeler i gresset.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.03.2014 kl 07:35

KJELSÅS: I desember fikk Kjelsås Fotballklubb gla'nyheten om at Grefsen Stadion er med i kommunens budsjett for 2014, for rehabilitering av det gamle kunstgresset på Grefsen Stadion.

Fotballklubben teller hele 1100 medlemmer.

Les også: Drikkestasjon i Maridalen?

- Stort løft

- For å gi et enda bedre tilbud til store og små, så vil vi nå prøve å samle inn så mye penger som mulig, slik at vi i tillegg også kanskje får til undervarme under det nye kunstgresset, sier fotballsjef i Kjelsås Idrettslag, Dag Halvorsen.

Les også: Savnet Kjelsåsgutt dukket opp hjemme

- Undervarme på stadion vil innebære et stort løft når det gjelder våre treningsforhold og vårt aktivitetsnivå på vinterstid, legger Halvorsen til.

Varme koster

Men undervarme koster mye penger.

- For å få til dette, uten å måtte kutte i klubbens øvrige daglige kostnader, eller være avhengig av å leie ut mye banetid til andre klubber, så er vi avhengig av felles innsats. Får vi til en million i egenkapital, så kommer vi langt. Derfor har vi nå satt i gang et andelssalg til privatpersoner og næringsliv, forteller Halvorsen.

Han forteller videre at totalinvesteringen for undervarme er på rundt 3.5 millioner kroner, og at klubben "grovt sett" satser på en tredjedel i egenkapital, en tredjedel i lån, og en tredjedel i spillemidler.

I løpet av de siste årene har anleggssituasjonen i Kjelsås Fotball gjennomgått en omfattende forbedring. Først kunstgress i Myra, og i fjor kom kunstgress - uten varme - på plass på Myrerjordet.

Mer info: Kjelsås Fotball

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...