Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Video tok av på nett:

Treningssenter må oppdra trimmerne til ikke å trampe inn med utesko

Hvordan lære folk å ta av seg uteskoene når man skal inn å trene? Se videoen treningssenteret la ut for å oppdra trimmerne, på få timer har snutten nesten 2000 visninger.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2015 kl 14:11

ULLEVÅL: Elixia Ullevål (Sats/Elixia) har ifølge daglig leder Trond Lid Cappelen rundt 2500 medlemmer. Nå er de ansatte noe lei av at folk tramper inn på treningssenteret, med utesko.

Neste trekk i å lære folk å ta av seg uteskoene, ble å lage en liten video. Nettopp om hvordan det hele skal gjøres. I løpet av noen timer har filmen nesten 2000 visninger - se filmen her.

Morsomme innslag

- He he, ja vi pleier å legge ut noen små snutter i ny og ne. Vi har stor tro på morsomme innslag som dette, for å få ut budskapet. Og vi har allerede fått gode tilbakemeldinger på denne siste snutten, forteller Lid Cappelen.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Til videosnutten står det også følgende:

"Alle som skjønner budskapet med videoen og kommenterer med: "Jeg skjønner!" Er med i trekningen av et renere treningssenter."

I tillegg er listet opp hvor skoene skal tas av, hvor de skal plasseres, samt at:

"....Om du setter dine sko nede ved trappen samtykker du til at vi kan fylle en sekk og gi til Frelsesarmeen av og til:) "Det tør vi selvsagt ikke!...Husk å lese dette med et glimt i øyet, selv om det er meget alvorlig;)"

Hektisk

Det er hektisk i lokalene til Elixia Ullevål om dagen. Lid Cappelen forteller om mange som skal begynne å trene, eller trene mer.

- Ja hver januar er det ekstra stor pågang, og det er bra Nyheten akkurat nå når det gjelder saltrening, er "21 minutes body time". En økt med kondisjon, mye styrke, kort og effektivt, men enkel økt hvor det er lett å følge instruktøren.sier den kreative daglige lederen, som selvsagt har hovedrollen i filmen som skal oppdra folk som tramper inn med utesko.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...