Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Trikken likevel forsinket: "...ca en uke."

Mange trikkehjerter gledet seg til lørdag. Etter måneder uten trikk, skulle nemlig Midtoddveien åpnet igjen, med nye skinner. Men bilene kan nå kjøre gjennom.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.10.2014 kl 15:29

KJELSÅS: Etter å ha vært stengt i månedsvis, skulle endelig Midtoddveien åpnet for trikk og bil, lørdag 1. november.

Før sommerferien startet Sporveien arbeidet med utskiftning av skinner i Midtoddveien. Trikken har i denne perioden vært byttet ut med buss mellom Kjelsås og Storo.

Midtoddveien ble stengt for gjennomkjøring, og bilister henvist til omkjøring via Myrerskogveien.

Les også: Vil fremskynde sykkeltraséen i Grefsenveien

Ca en uke

Ifølge kommunikasjonssjef i Sporveien, Cato Asperud tidligere denne uken, så var det klart for at både trikk og bil igjen kunne kjøre i Midtoddveien, fra og med lørdag førstkommende. Men fredag, 31. oktober, twitrer nå trikken om at åpningen blir utsatt likevel, ca en uke.

"Gjenåpning av trikkeforbindelsen mellom Disen og Kjelsås er dessverre utsatt ca uke", twitret Sporveien i formiddag.

Men veien er nå åpnet for biler.

Les også: Denne boka koster 8000,-

Arbeidene har blitt gjennomført fordi trikkeskinnene var "gamle og av dårlig kvalitet". I tillegg har Vann- og avløpsetaten utført omlegging av vann- og avløpsledninger gjennom området samtidig med oppgradringen av trikkesporene.

Ikke planer om mer utskiftning

Etter at skinnearbeidene i Midtoddveien er ferdig, skal det bli en "støysvak og mer behagelig fremføring av trikk" ifølge Sporveien. 

Men foreløpig blir det ikke planer om utskiftninger lenger bortover Grefsenveien fra Midtoddveien.

- Det er ikke planlagt noe annet arbeide langs Grefsenveien, utover det som allerede er i gang og som snart sluttføres, sa også  Asperud tidligere denne uken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...