Nordre Aker Budstikke

Trine på gründerbesøk

Trine Skei Grande (47) i Forskningsparken mandag morgen Foto: Sofie Løchen Smedsrud

Tilrettelegging for små og mellomstore bedrifter vil bli en stor sak i valgkampen, mener Venstre-lederen da hun besøkte Forskningsparken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.07.2017 kl 20:48

FORSKNINGSPARKEN: Partileder for Venstre, Trine Skei Grande (47), var hovedgjest da syv oppstartsselskaper presenterte deres innovasjoner for fremtiden.

Foredragene ble arrangert av StartupLab, en ”incubator” som hjelper små bedrifter med kontorplass, rådgivning og networking, som holder til i Forskingsparken.

– 50 prosent av jobber forsvinner i fremtiden. Norge må ligge i front for innovasjon, nytenkning og gründerskap, sa Skei Grande til salen.

Mindre byråkrati

Tilrettelegging for små og mellomstore bedrifter vil bli en stor sak i valgkampen, forteller rådgiver i Venstre, Kristin Marken, til Nordre Aker Budstikke.

Flere av de som deltok nevnte byråkratiske vanskeligheter som et stort, og til tider avgjørende, hinder for å oppnå suksess.


– Mye gründerskap forsvinner i papir og søknader, sa hun.

Hun fortsetter.

– Vi trenger flere som må tørre å satse. Det skal ikke være så vanskelig som det er nå.

Foto: Sofie Løchen Smedsrud

Ingen sommerferie for Skei Grande

Venstre sliter på meningsmålingene, og kan slite med å komme inn på Stortinget til høsten.


Dermed har Skei Grande kansellert sommerferien for å satse på det kommende valget, melder VG.

– En annen grunn til at jeg avsluttet sommerferien, er at jeg skal på gründertour, og jeg vet at gründere jobber hele sommeren.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...