Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Trommer sammen til stormøte om Byrådets bademelding

Vil ha en bred diskusjon om bassengfremtiden i Oslo

Byrådets bademelding skal diskuteres bredt, bystyrets miljø- og samferdselskomite inviterer til stormøte om bassengfremtiden i Oslo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.02.2014 kl 11:15

NORDRE AKER/OSLO: Bystyrets samferdsels- og miljøkomite vil ha en bred diskusjon og flere innspill om «Bademeldingen» for Oslo.

Meldingen ble lagt frem av byrådet i desember i fjor, og skal senere til behandling i bystyret. Etter det avisen kjenner til muligens i begynnelsen av april. I bademeldingen går byrådet blant annet inn for tre nye bad i Oslo.

Dato for stormøtet er 26. februar. Inviterte er blant annet Norges Svømmeforbund, Oslo idrettskrets, Barne- og ungdomsrådet, funksjonshemmedes organisasjoner, pensjonistforbundet, og Oslo kommunale foreldreutvalg.

Agenda

Agenda er blant annet; Få eller mange bad? Hvilke nye bad bør bygges? Status og rehabiliteringsbehov for eksisterende bad og svømmeopplæring.

- Siste offentlige svømmehall som er bygd i Oslo er badet på Holmlia i 1983. I samme tidsrom har Oslos folketall økt med over en 1/3. Byrådets bademelding er god på virkelighetsbeskrivelse, men lite konkret på løsninger, sier leder av bystyrets av samferdsels- og miljøkomite, Marianne Borgen (SV).

Les også: Her bader du i vinterferien

- Tøyenbadet kom på plass i forbindelse med Munch avtalen. Nå haster det med å bli konkret på de to områdebadene, legger Borgen til.

Sogn eller Nydalen

Torsdag behandlet også bydelsutvalget i Nordre Aker bademeldingen. Utvalget går ifølge lokalpolitiker Hanne Lyssand (SV) for at det ene bassenget blir i Sognsveien 80, der det i dag allerede er et lite offentlig bad. Eller i Nydalen.

- Bydelen klarte å få tverrpolitisk enighet om sin egen svømmehallutreding, hvor Sogn eller Nydalen ble utpekt som de beste alternativene for et områdebad. Så håper vi på at de sentrale politikerne hører på en enstemmig bydel, og bare setter i gang så fort som rå er, sier Lyssand.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...