Nordre Aker Budstikke

Tror Lyn-Simen vil forbløffe oss igjen

Simen på pallen, da han ble feiret av klubben sin etter OL. Ved siden av står Lyn Skis styreleder Geir Moe, og daglig leder Annik Bjørndal. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Han ble OL-helt med to gull- og en sølvmedalje i Peongchang, men har hatt én stor utfordring.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2018 kl 13:47

KRINGSJÅ/LIVIGNO: Lyn- og landslagsløper Simen Hegstad Krüger har manglet hurtigheten og den rå sprinten som skal til for å vinne på oppløpet. Men noe er i ferd med å skje, ifølge Dagbladet.

I en større kommentar om Lyn-løperen skriver Dagbladets Esten O. Sæther at signalene fra landslagets treningsleir i Italia er noe konkurrentene helst ikke vil høre.

I løpet av sommeren har han trent hardt på å vinne på selve oppløpet. Vi glemmer ikke med det første gull-løpet i vinter, der Simen viste hva som bor i ham. På tremila i OL falt han, brakk staven, men kjempet seg opp og vant.

LES OGSÅ: Hvor var du da Simen Hegstad Krüger brakk staven?

Sæther skriver at Hegstad Krüger denne uka var råest av alle opp i landslagets rulleskitest opp til Stelvio-passet (2757 moh) .


– For de som har fulgt Lyn-løperen lenge, er ikke den bratte læringskurven så overraskende. Her snakker vi tross alt om en utøver som helt siden han var 14 år til punkt og prikke har fulgt selve den norske oppskriften på å bli en best mulig langrennsløper. Krügers OL-gull var også gull til den norske treningsmodellen. Likevel forteller sommerens treningsframgang om en olympisk mester som kan langt mer enn å kopiere opplegg, skriver Sæther i Dagbladet.

– Jeg begynte å satse på ski da jeg var 15-16 år gammel, men jeg lå langt bak på resultatlistene. Det var i den perioden jeg begynte å trene mer målrettet, og ble litt og litt bedre for hvert år, sa Simen til Nordre Aker Budstikke da Lyn feiren gullhelten etter OL.

Nå blir det spennende å se hvordan 25-åringen har utviklet seg når skisesongen starter igjen om noen måneder.

Les hele kommentaren og analysen fra Dagbladet her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...