Nordre Aker Budstikke

Truet Tor (70) med kniv, ville ha bilen hans

Tor Hilton, og Coop Prix på Kjelsås

Nå etterlyser Tor Hilton kvinnen som hjalp han i forbindelse med den forferdelige hendelsen han ble utsatt for, torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.06.2017 kl 10:22

KJELSÅS: Tor Hilton (70) forteller om den grusomme hendelsen han ble utsatt for ved Coop i Kjelsåsveien, torsdag morgen.

– Jeg kjørte inn til Coop, og parkerte. Jeg skulle hente en pakke på postkontoret, en TV, forteller han.

Han parkerte ved siden av avfallscontainerene på plassen.

– Helt vanlig mann

– Da kom det en helt vanlig mann, 35-40 år, bort til meg da jeg skulle ut av bilen. Han så helt straight ut, pene klær og så helt normal ut. Han sa at han synes at jeg hadde fin bil, forteller Tor.

– Jeg husker at jeg svarte, ja, den holder vel et par år til.


Tor fortsetter:

– Jeg begynte å legge ned baksetene, til TV-en jeg skulle hente. Så gikk jeg inn på postkontoret. Da jeg kom tilbake til bilen, legger jeg TV-en inn, og setter meg inn bilen. Så setter plutselig denne mannen seg inn i bilen også.

Tor Hilton, fra ferie. Foto: PRIVAT

Dro frem kniv

– Han dro frem en Morakniv, og holdt den kun få centimeter fra meg. Jeg sa: "Hva faen gjør du her!" Han ville ha nøklene, jeg ba han pelle seg ut. Men så tenkte jeg at det kanskje var lurt om jeg kom meg ut av bilen, forteller Tor videre.

Som kom seg ut av bilen, med bilnøklene.


– Man blir jo preget av en sånn hendelse, men jeg fikk vinket til meg en yngre dame som kom kjørende i en grå Caravelle, med et barn i bilen. Mannen med kniven skjelte meg ut, og gikk nedover Kjelsåsveien, mens damen fikk hjulpet meg til å få ringt politiet, forteller Tor videre.

Her skjedde hendelsen i går, torsdag. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Vil takke

Politiet var på plass i løpet av veldig kort tid. Og etter å ha vist bilde til Tor, så kunne han bekrefte at det var samme mann som hadde truet han i bilen. Politiet pågrep mannen i nærheten, ikke mange minuttene senere.

– Nå etterlyser jeg kvinnen, jeg må takket henne for hjelpen, sier Tor og håper at han gjennom lokalavisa kan få kontakt med den hjelpsomme damen.

Oppdatert: Lørdag morgen forteller Tor Hilton til Nordre Aker Budstikke at han nå har fått kontakt med kvinnen.


LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...