Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tung dag på jobben for Lyn-damene

Jenny Røsholm Olsen og resten av damelaget til Lyn fikk det tungt på Greibanen i dag. Foto: Lyn Fotball

Greidamene har en evne til å virkelig mobilisere når de får besøk fra Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.10.2016 kl 09:20

GRORUDDALEN: Grei mot Lyn er et oppgjør som stort sett alltid er jevne, og jentene fra Groruddalen har en egen evne til å mobilisere når Lyn står på andre banehalvdelen.

- I dag åpnet Lyn bra, kanskje for bra, allerede etter to minutter lå ballen i nettet bak Greis gode keeper, når Jenny Røsholm Olsen finner Camilla Linberg foran mål. Mulig at det gjorde at Lynjentene trodde at dette ville gå av seg selv, første omgangen blir ellers jevn, Amalie Leinebø i Lynmålet må ta frem en matcvinnerredning alene med Greis spiss, og det står 0-1 til pause, oppsummerer klubbens Ingvar Graffer.

Som fortsetter.

- Etter pause er det fortsatt jevnspilt, men Grei får en noe unødvendig straffe, som de setter, og da lagene like langt. I motsetning til Lyn så får Grei får energi av skåringen, og på en corner som også er unødvendig, tar de ledelsen på en fin heading. Like etter blir det 3-1 når et frispark plystrer inn under tverra.

Våkner

Først da våkner Lyn.

- Og de kjører kampen siste 20, og reduserer også ved Natalie Granvang Nilsen. Mange med rød/hvite farger roper på straffe like før slutt, men dommer er ikke enig, og da blir det 3-2 til Grei.

Hovedtrener Glenn Kleven forteller om et ungt damelag.

- Og vi må akseptere at det svinger i prestasjonene. Mulig det ble en liten utladning etter forrige helg, da leverte vi kanskje årsbeste og sikret i praksis nok kvalifiseringsplassen, i dag er vi i andre enden når det gjelder prestasjoner, det er noe tamt og energiløst over laget i dag.

Han legger til:

- Litt for mange leverer under pari samtidig, og da er det ikke lett å slå Grei. Granvang Nilsen gjør et bra innhopp, eller er det ikke veldig mye å rope hurra for, men satser på at vi kommer sterkt tilbake på Kringsjå neste helg når Kongsvinger kommer på besøk.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...