Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Tusen takk!

Kristin Tufte Haga og Karl Andreas Kjelstrup.

Takk til alle dere som leser Nordre Aker Budstikke. Lokalavisen har passert tre millioner sidevisninger, og vi når ut til titusenvis hver uke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.09.2017 kl 11:54

Det er faktisk skikkelig moro.

Snart (i desember) er det to år siden den siste papirutgaven av Nordre Aker Budstikke ble sendt til trykkeriet. Avisen var en del av Mediehuset dittOslos tolv unike lokalaviser, eid av Amedia, Norges nest største mediekonsern.

Slik så siste papirutgave ut, 18. desember 2014. Den bar bud om hva som skulle komme.

Da Mediehuset dittOslos lokalaviser (unntatt Nordstrands Blad) ble avviklet ved utgangen av 2014, levde Nordre Aker Budstikke videre gjennom et par tidligere Nordre Aker Budstikke-journalister, i det nystartede selskapet Lokalmedia.

Det er litt over ett år siden vi ropte hurra for at «nye» Nordre Aker Budstikke, som siden januar 2015 har vært en ren digital avis, hadde nådd én million sidevisninger.

Det tok cirka ni måneder.

Nå hopper vi nok en gang av glede for at vi for to uker siden passert 3 millioner sidevisninger totalt! Samtidig nådde vi 6000 følgere på Facebook i forrige uke. Det er omtrent ti ganger så mange som for to år siden.

Hver uke har nab.no i snitt over 17.000 unike brukere. De generer i overkant av 180.000 sidevisninger i måneden. Det syns jeg, i fare for å gjenta meg selv, er veldig moro, og inspirerende.

Vi visste ikke hvor veien skulle ta oss da vi hoppet ut i en ren digital avisssatsing for snart to år siden. Det er nemlig ikke mange andre lokalaviser som gjør det helt på samme måte som oss.

Responsen fra lesere og annonsører er og har vært formidabel. Vi ønsker å være en relevant avis for deg som bor og ferdes i Nordre Aker, og mener de gode lesertallene viser at vi langt på vei lykkes med det. Men vi vil selvfølgelig alltid bli enda bedre, og trenger tips og tilbakemeldinger for å kunne lage den lokalavisen du vil lese.

Nordre Aker er en bydel med rundt 50.000 innbyggere. Og flere skal det visst bli. 50.000, det er omtrent like mange mennesker som det bor i Ålesund, Tønsberg eller Moss. Vi mener et område med så mange innbyggere trenger lokalavis.

Derfor er det ekstra hyggelig at vi i mars fikk selskap av tidligere kolleger som startet opp igjen 111 år gamle Akersposten, avisen Nordre Aker Budstikke sprang ut fra i 2004. Den gjenoppstod som heldigitale Akerposten.no for nabobydelene våre i vest.

Vi er glade for og stolte over at du leser Nordre Aker Budstikke, og finner avisen aktuell. Tusen takk! Takk til deg som leser oss, og takk til annonsørene våre og andre samarbeidspartnere, som verdsetter det unike ved å nå ut til lesere i et lokalmiljø som Nordre Aker.

Dere er årsakene til at vi er i stand til å lage en avis som er tilstede og oppdatert hver dag!

Du kan kontakte Karl Andreas og Kristin i redaksjonen på tips@nab.no
Ole og Kim i markedsavdelingen når du på annonse@nab.no

Følg oss også i sosiale medier – på Facebook og Twitter.

Er du ennå ikke mottaker av nyhetsbrevet vårt som sendes ut hver torsdag? Da kan du melde deg på under.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...