Nordre Aker Budstikke

Tuva leverte varene!

Tuva Anine Brusveen-Jensen har deltatt i Nordisk Juniorlandskamp i helgen, og det gikk riktig så bra! Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

I helgen ble det arrangert Nordisk Juniorlandskamp, og lokale Tuva klinket til.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2020 kl 19:54

KRINGSJÅ/FALUN: Skiforbundet langrenn tok ut seks jenter og seks gutter til Nordisk juniorlandskamp i Falun, denne helgen.

Norges Skiforbund opplyste at uttaket er gjort på bakgrunn av sammenlagtresultater i Equinor Norgescup på Lygna i januar i år.

«Helt siden 1978 har Nordisk Juniorlandskamp vært en konkurransearena for yngste juniorklassene (17 og 18 år) i grenene langrenn, hopp og kombinert. Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia og Litauen deltar årlig og USA stiller med en sterk tropp som gjestenasjon hvert annet år. Arrangørsted alternerer mellom deltakerlandene Norge, Sverige, Finland, Estland. For Skiforbundet langrenn er Nordisk juniorlandskamp en viktig utviklingsarena for både løpere og ledere, hvor fokus er å tilegne seg kunnskap, høste erfaringer og bli kjent med utøvere fra andre nasjoner. For de fleste utøverne er dette deres internasjonal debut.»

Her kan du lese hele saken på skiforbundets egen nettside.

Tuva Anine Brusveen-Jensen fra Lyn Ski, fra tidligere anledning. Nå kan hun glede seg juniorlandskamp i Falun. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE


Av de uttatte jentene og guttene, var det kun Tuva Anine Brusveen-Jensen (16) fra Lyn Ski som er fra en Oslo-klubb.

Og Tuva leverte varene hun: Tuva ble nordisk mester i fem kilometer klassisk på fredag. Hun ble nummer to i selve rennet, bare slått av svensken Tove Ericsson. Rennet hadde 109 påmeldte hvorav 30 var med i nordisk juniorlandskamp og de resterende deltok i den svenske skicupen.

I sprinten lørdagen endte Tuva på en 7. plass totalt, som ble en 6. plass i den nordiske landskampen.

I stafetten på søndag gikk Norges førstelag, med Tuva på andre etappe, inn til en klar seier foran Norges andrelag med Sverige på tredjeplass.

Bare å gratulere med flott levert av lokale Tuva.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...