Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Uerstattelig kosebamse forsvunnet - nå er den kommet til rette

SAVNET: En apebamse lignende denne - bare med gul hatt - er dypt savnet. Foto: PRIVAT

Frida på to år har mistet kosebamsen sin, som har gått i arv i familien. Den ble etterlyst gjennom Nordre Aker Budstikke, det ga resultater.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2015 kl 08:20

SOGN: Moren til Frida, Cathrine Winther, fortalte tidligere tirsdag at kosebamsen også har tilhørt henne selv, og er helt fra 1984.

Har du sett en bamse med gul hatt, lignende denne, ta kontakt med mamma Cathrine.

Ganske lik

Bamsen som er forsvunnet er ikke identisk med den vi ser på disse bildene, men den er ganske lik.

– Frida mistet en lignende kosebamse med gul hatt på Rema 1000 Sogn, mandag 10. august klokka 18.00. Han er dypt savnet, fortalte mamma Cathrine.

Nedover Klaus Thorgårds vei

Hun ba folk se etter kosebamsen i nærområdet ved Rema, og nedover Klaus Thorgårds vei mot McDonald's.

Mor og datter utlovet også dusør til den som fant den dypt savnede bamsen.

Tirsdag kveld kom den gledelige telefonen.

Student fant den

– En snill student hadde sett George dette av biltaket på vei fra Rema 1000. Hun hadde prøvd å løpe etter bilen, men uten hell. Nå er han hentet på Vestgrensa studentby og jeg tror dusøren falt i smak. I morgen tidlig skal han gjenforenes med Frida som har savnet ham veldig, sier en glad mamma.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...