Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Hoppla hver mandag:

– Uhøytidelig, og med treningsgleden i fokus

Disse skal komme i bedre form. Foran fra venstre: Ann Karin Øyen, Astrid Moe Eikrem, Kari Odden. Bak fra venstre: Rita Holm, Eli Hole, Ronald Hansen, Trine Rønning Mathisen, Cecilie Bergmann og Nicola Høyland. Foto: Alexander Synstad

Ifølge treningsinstruktør Astrid Moe Eikrem. Forrige mandag var Ann Karin Øyen en av de som tok steget og ble med. – Så deilig!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2016 kl 18:46

KJELSÅS:Ann Karin Øyen og de andre i gruppen bruker utearealet på Kjelsås til trening. De trenes av Astrid Moe Eikrem. Hun er coach og treningsveileder. Hun leder treningsgruppa Hoppla, og har gjort det i noen år nå. Utendørstrening - kondis og styrke.

En ny treningsopplevelse for flere på gruppa, denne mandagen.

Tøft

Øyen har litt såre muskler. Det er alltid tøft for en utrent kropp å sette i gang med trening.

- Selv om jeg er støl, er det veldig deilig, sier hun mens gruppen er i ferd med å gjøre seg klar til dagens økt.

Øyen følte at tiden var inne til å røre på seg og komme i form. Det gjør hun nå sammen med folk fra 35-årsalderen til de som har passert 60.

LES OGSÅ: Du blir aldri for gammel til å få muskler

- Godt å trene ute

- Jeg hadde en skade men det er leget. Derfor passet det godt å bli med i den denne gruppen. Det er deilig å trene ute. Og ikke minst er det veldig motiverende å trene sammen med andre, sier hun og myser opp mot sola.

Kjelsås viser seg fra sin beste vårside. Det gir økt lyst til å komme seg ut. Treningsveileder Astrid gjør sitt beste for at gruppen ikke skal få treningssjokk.

Men de må likevel regne med at det kjennes i kroppene. Det kreves innsats for å komme i bedre form.

- Man må presses litt slik at man kjenner det, sier Øyen med et smil.

LES OGSÅ: Hvorfor må noen alltid spørre om hvilken tid jeg løp på?

Lavere terskel

Moe Eikrem ønsker å gjøre denne måten å trene på mer tilgjengelig for alle som ønsker å komme i form, eller vedlikeholde formen.

- En del andre liknende opplegg er lagt opp etter "boot camp"-metoden. Jeg ønsker å senke terskelen for å bli med. Det skal være uhøytidelig og ha treningsglede i fokus. Og de skal føle at de får trent hele kroppen, sier Moe Eikrem som også driver en gruppe for de mer viderekomne.

LES OGSÅ: Er det et ork å jogge? Da løper du sannsynligvis for fort!

Hun er nøye på at god fysisk form ikke bare kommer av seg selv.

- Her møtes vi én gang i uken. Skal deltakerne få resultater må de legge inn mer fysisk aktivitet på timeplanen enn én gang i uken.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...