Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

– Ullevaal består i stor grad av et lesende folk

Ida Kristiansen hadde sin første deltidsjobb i ARK i 2009. Nå er 27-åringen sjef for sin egen bokhandel på AMFI Ullevaal.

Er du på jakt etter den perfekte julegaven? Da bør du sjekke ut nabolagets sikre vinner, ARK Bokhandel, der den ultimate oppmerksomheten kanskje er noe annet enn en bok …

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2017 kl 10:08

AMFI ULLEVAAL: – ARK Ullevaal er det man kan kalle en ordentlig bokhandel, med et godt utvalg av romaner og dokumentarer som kan falle i smak hos de fleste. Vi er jo den lokale bokhandelen, sier Ida Kristiansen (27), butikksjef ved ARK Bokhandel på AMFI Ullevaal.

Med 142 butikker over hele landet, nettbutikken ARK.NO og leseappen ARK e-bok, skal kjeden være den mest tilgjengelige måten å kjøpe bøker på.

Julegavebutikken ARK på AMFI Ullevaal.

– Jeg har jobbet i noen ulike ARK-butikker nå, og har lagt merke til at Ullevaal består i stor grad av et lesende folk. Vi tilbyr mye god litteratur av alle slag, og anbefaler gjerne noe for den som vil vike litt unna topplistene, sier 27-åringen.

Kort fortalt: Du trenger altså ikke å dra lenger enn til AMFI Ullevaal, for å realisere den perfekte boken og gaven.


– Vi tilrettelegger for nabolaget og lokalbefolkningen. Vi har kunnskapsrike ansatte, som gjerne hjelper til med å anbefale bøker der det er behov, sier Ida med et skinnende smil i den pulserende førjulshandelen.

LES OGSÅ: Fikse finstasen til jul? Nå får du 25% rabatt på rens på Ullevaal

Kulturtilbud for nabolaget

Utvalget er stort og variert på ARK Ullevaal.

Norges største bokhandelkjede har over 1000 ARKEere som elsker bøker, med mål om å være favorittbokhandelen til folk flest og den mest innovative bokhandelkjeden.

– Jeg liker å tro vi stiller med et godt kulturtilbud for nabolaget. Vi har mye oppdatert litteratur, samtidig som vi også har eldre titler. Og det vi ikke har inne, gjør vi så godt vi kan for å hjelpe kunden med å skaffe, sier den unge butikksjefen.


Ullevaal-Ida er på sin side et relativt ferskt fjes på amfiet, etter at hun startet som butikksjef i november. 27-åringen er likevel en rutinert ARKer:

– Jeg har jobbet i ARK i åtte år, og begynte som deltidshjelp på ARK Vinterbro i 2009. Den gang var det min aller første ordentlige deltidsjobb, og det er jo litt moro å tenke på nå som jeg har ansvar for min helt egen butikk, sier den daglige lederen, som også har mastergrad i Kunst- og Kulturformidling.

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne bruke erfaringene mine her på Ullevaal. Grunnen til at jeg har blitt så lenge i ARK, er at det er et sted som virkelig passer på sine ansatte, så vel som kunder. Man føler seg inkludert og ivaretatt, sier Ida.

LES OGSÅ: Therese på Ullevaal har juelgavene fra Apple

– Et skritt foran

Ida har 50% på alle spill nå før jul. Gode og hyggelige julegaver.


Gjengen på Ullevaal består av åtte individer i alderen 20 til 61, med lang erfaring og forskjellige interesser. Ambisjonen er i hvert fall klokkeklare:

Ida & co vil gjøre det enklere å finne og kjøpe bøker!

– ARK vært et skritt foran når det gjelder utvikling, kanskje spesielt i disse tider hvor digitale løsninger erstatter mye av både bøker og butikker. Vi tilbyr derfor e-bøker og klikk&hent, som gode hjelpemidler for de som skulle ønske det, sier butikksjefen, som passer på å verdsette de mange personlige forholdene Ullevaal-gjengen har til de som fysisk oppsøker bokhandelen.

– Vi har så kunnskapsrike og ivaretagende ansatte, og slår gjerne av en prat når vi har tid. Dessuten har vi et rikt utvalgt og gode tilbud. Det er noe eget å holde en fysisk bok i hånden, eller finne en ny favorittbok som man kan dele med venner og familie eller sette i primespot på bokhyllen, sier Ida.

Ida Kristiansen har sju ansatte i bokhandelen på AMFI Ullevaal. Nå er butikken klar for julehandel.


– Hva bør folk være bevisst nå som vi nærmer oss julehøytiden?

– Hvis vi ikke skulle ha boken du ser etter, anbefaler vi mer enn gjerne en annen bok. Dessuten vil jeg anbefale alle til å ta en titt på Klikk & Hent på ark.no. Da kan man reservere boken på forhånd, så fremt vi har den inne i butikken, sier Ida – og nevner et litt utradisjonelt tips til som fort vil bli en vinner under juletreet:

– Ved siden av bøker, kan jeg på det varmeste anbefale lesesokker, i tillegg til boka. Jeg har allerede et par stykker selv, og de er en ren glede å ha på, sier butikksjefen med et glimt i øyet.

Se mer og bli inspirert på ARK.NO!

Les mer på AMFI Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...