Nordre Aker Budstikke

Ullevålgutta vant pokalen, som nå oppbevares trygt på biblioteket

Ullevål-gutta vant skolemesterskapet i fotball for barneskolene i Oslo. Foto: PRIVAT

Det fortelles om en sammensveiset gjeng som gjorde hverandre gode, i finalen i skolemesterskapet i fotball.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2018 kl 21:26

ULLEVÅL: Vi har tidligere fortalt om Engebråtenelevene som kom til finalen i skolemesterskapet i fotball for ungdomsskoler i Oslo.

I tillegg til at Disen-jentene vant over Ullevål-jentene i finalen for barneskolene.

Ullevål-jentene kom på 2. plass og gutta tok 1. plassen. Foto: PRIVAT

Og da skal det selvfølgelig også nevnes at Ullevål-gutta vant finalen, mot Ammerud, 3-0, like før skoleslutt før sommeren.

Skolehistorisk

Det fortelles at det faktisk er skolehistorisk, da det er første gangen at både jentene og guttene på Ullevål skole kom seg helt fram til finalen. Gutta har også spilt fem kamper frem til finalen.


Det var høy stemning og stort engasjement fra spillere, publikum og medelever på trinnet. Marcus scoret åpningsmålet, deretter scoret Yoseph og Brage.

Pokalen

Pokalen står nå trygt oppbevart på skolens bibliotek.

– Det var en fantastisk stemning i laget, en sammensveiset gjeng som gjorde hverandre veldig gode, forteller en av fotballmammaene til lokalavisa.

Tidligere Ullevål-elev Mats Møller-Dæhli var med og tapte finalen da han gikk ved skolen. Både guttene og jentene fikk hilsener fra ham før kampen og gratulasjoner etter kampen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...