Nordre Aker Budstikke

Til lørdag:

Ullevålmesterskapet i enspretten!

Magnus Ormåsen gleder seg til lørdag, da skal det bli mye enspretten i skolegården på Ullevål. Foto: PRIVAT

– Et veldig uformelt mesterskap, og først og fremst en anledning til å ha det moro. Det trengs ikke nødvendigvis mye penger, folk og utstyr for å få til noe som kan engasjere positivt, ifølge initiativtager Magnus Ormåsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2018 kl 15:48

ULLEVÅL: Enspretten er beskrevet på wikipedia.no som en variant av gatefotball, og der ballen i utgangspunktet ikke kan sprette mer enn én gang og skal berøres av alle spillerne.

Ullevålmesterskapet

Lørdag klokken 14.00 til 18.00 inviterer tidligere drifter av fritidsklubben Abelloftet, Magnus Ormåsen, til uformelt mesterskap i enspretten, for unge som er, eller har vært, elever ved Ullevål skole.

– Siden det kun er jeg som er arrangementskomiteen, så må invitasjonen begrenses til å gjelde elever med tilknytning til Ullevål skole.Jeg arrangerer dette for å gjøre noe positivt med og for barn og ungdom i Ullevål-området. Jeg har vært med på enspretten i storefri helt siden 2011 med sjuendeklassingene ved Ullevål skole. Det har blitt noen runder og nivået har alltid vært høyt, forteller Magnus.

Arrangementet er gratis. Det blir ikke pokaler i premier, men mye heder og ære, og ikke minst gis matchballen bort til vinneren.

– Men vi trenger noen flere gode fotballer, både til turneringen og som ekstrapremier eventuelt. Så hvis noen ønsker å sponse arrangementet, så rop ut!

Inspirerende?

Han legger til:

– Dette blir et veldig uformelt arrangement, og først og fremst en anledning til å ha det moro! Og kanskje er det også som en protest på det jeg opplever som mangel på tilbud til barn og unge i bydelen. Det trengs ikke nødvendigvis mye penger, folk og utstyr for å få til noe som kan engasjere positivt.

– Kanskje også andre blir inspirert til å invitere til lokale ensprettenmesterskap, på andre skoler og steder i bydelen?

HER KAN DU MELDE DIN INTERESSE TIL MESTERSKAPET


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...