Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ung kvinne ranet på Korsvoll

Kvinnen har drevet med kampsport, og tok opp jakten på gjerningsmannen.

Torsdag kveld ble en ung kvinne ranet i ellers så fredlige Korsvoll terrasse. - Jeg har drevet med kampsport, og tok opp jakten, sier den uredde kvinnen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.01.2014 kl 23:59

KORSVOLL: Torsdag kveld, i syvtiden, gikk den unge kvinnen oppover Korsvoll terrasse, samtidig som hun snakket i telefonen.

- Jeg så en skygge bak meg, og plutselig kjente jeg en arm rundt halsen. Jeg så at det var en mørk mann. Han rev mobilen ut av hånden min, forteller den unge kvinnen, som ikke ønsker å stå frem med navn og bilde.

Les også: Dømt for to ran av samme kiosk

Kamsport

- Jeg har drevet mye med kampsport, så jeg ble ikke umiddelbart redd, og tok opp jakten på han da han løp fra stedet. Jeg løp etter han gjennom flere hager i området, og til slutt stoppet han, og sto klar til kamp. Jeg slengte så posen jeg hadde i hånden i ansiktet hans. Da stakk han, og jeg prøvde igjen å følge etter, men ramlet. Så var han borte, forteller den unge kvinnen som i kveld blir avhørt av politiet.

Les også: Over halvparten av alle ran begås i Oslo

Signalement

Operasjonsleder Thor Grøttum kan fortelle at signalementet på gjerningspersonen er mann av utenlandsk opprinnelse, ca 30 år, i underkant av 170 cm høy. Han var iført tynn sølvaktig lysegrå/blå boblejakke, hettegenser, joggebukselignende bukse, ikke hodeplagg.

- Vi har hatt mye ressurser på stedet, men har nå trappet ned. Men etterforskningen fortsetter, sier Grøttum.

Flere saker fra dittOslo:

Slipper fengsel fordi han er «svært overvektig»

Både regjering og amerikanere lytter til Linda og Hege

Oslo Kino fjerner honnørrabatten: - De med dårligst råd får heller komme på dagtid

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...