Nordre Aker Budstikke

Ungdomsgjeng fyrte opp her i natt

Ikke noe å lure på om det har brent her. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Sånn så det ut søndag formiddag ved Grefsen skole og flerbrukshall. – Det brant ganske godt, forteller operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt, Christian Krohn Engeseth.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.05.2017 kl 14:30

GREFSEN: Midt i Kapellveien, den strekningen som er stengt for gjennomkjøring mellom Grefsen skole, flerbrukshall og fotballbane, er det tydelig at noen har brent opp litt forskjellig.

Blant annet ligger det forbrente små hjul i det som er igjen etter bålet.

Dette er like nedenfor de eldste Grefsen skole-bygningene.

Ungdommer

Operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt, Christian Krohn Engeseth, forteller fra nattens hendelse.

– Vi fikk inn melding om ungdomsgjeng som skulle ha tent på noe ved Grefsen skole, klokken 02.00 i natt. Brann- og redningsetaten rykket også ut. Det var blant annet en pall og annet som var tent på, og det brant ganske godt, forteller Krohn Engeseth fra politiloggen i natt.

Søkte med helikopter

Videre at politiet hadde helikopter i lufta, og det søkte etter ungdommene, som ikke var på stedet da nødetatene ankom.

Ingen tatt

– Klokken 2.34 var brannen slukket. Ingen personer er pågrepet for dette, men politiet oppretter brannmelding, sier operasjonslederen videre.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...