Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Unni søker «man babes»!

Teamet til Unni M. Aasgaard fra tidligere anledning: Fra venstre Thorbjørn Mejer, Anton Wallin, Andreas Fredly og Benjamin Gulbrandsen. Foto: Marte Marie Frisell

Hæ, hva er det? Jo, sjekk video i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2017 kl 10:14

NORDBERG: 21. mai er det igjen klart for populære og morsomme Nordberg Grand Prix.

Nordberg Grand Prix er et olabilløp i Langmyrgrenda, med omlag 100 deltakende biler. I år går løpet for 17. gang. Bak løpet står elleve engasjerte pappaer, og løpet omtaler seg selv om landets største og beste olabilløp.

LES OGSÅ: Fy Ferrari for en olabil!

Fire man babes

Senterdirektør for Storo Storsenter, Unni Aasgaard, er igjen klar for å delta i olabilløpet.

– I år skal jeg sette utfor igjen med UMA1. Det var Olav Thon som utfordret meg på dette under fjorårets løp. Jeg jobber i disse dager med å få tak i fire man babes, kanskje noen melder seg etter denne saken i Nordre Aker Budstikke? lurer Aasgaard.

LES OGSÅ: Norgesmesteren viste muskler i Nordberg Grand Prix!

Men hva som skal til for å bli en man babe?

Tja, etter videoen å dømme, så bør du klare å holde en paraply, og være i såpass god form at du kan løpe ved siden av bilen til Unni, og passe på at alt går riktig og trygt for seg. Og så bør du ha blitt minst 20 år, mener senterdirektøren.

HER KAN DU SE BILDER AV ALLE BILENE FRA I FJOR

Og lønn for innsatsen som man babes, er heder, ære, og moro!

Ferrari

– Dette var en idé som kom opp på butikksjefmøtet i 2013 da jeg presenterte Ferrari-bilen UMA1. Vanligvis kjøres Ferrari-biler av menn, og de har stort sett vakre kvinner rundt seg.

– I og med at jeg er en kvinnelig «Ferrari-kjører» så er det naturlig at jeg har menn rundt meg, sier en lattermild senterdirektør til lokalavisa.

Bare å ta kontakt med Aasgaard, hvis du mener du egner det som man babe i Nordberg Grand Prix, 21. mai.

Storo Storsenter-bilen UMA hadde i fjor samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen bak rattet. Bilen ble som vanlig auksjonert bort til inntekt for Barnekreftforeningen. Høyeste bud endte på 15.000 kroner, og kom fra Olav Thon selv. Dermed er senterdirektør Unni Merethe igjen å se bak rattet på doningen i år.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...