Nordre Aker Budstikke

Klarte kvaliken:

«Ut fra hvilen kom et enda sterkere lag, med høy innsats og vilje!»

Klar for å spille med de beste jentelagene, ett år opp, Skeids 05-jenter. Foto: PRIVAT

Skeids kan juble over å ha kvalifisert seg til regional serie, med hjelp fra Kjelsås-jenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.12.2018 kl 15:04

NORDRE ÅSEN: For de som trodde det var fotballferie fra seseongslutt, så er det ikke helt riktig. Blant annet har det i tiden etter sesongslutt vært kjempet om plass i regional serie for jenter-04, neste års serie for de beste lagene i Oslo, Indre Østland, Østfold og Akershus.

Med de beste 04-lagene

– En strålende sesong var enda ikke helt over. I helgen spilte Skeid-05 jenter, med forsterkninger fra 04-jenter og flere hospitanter fra Kjelsås, uavgjort mot Kolbotn jenter-04. Dette var siste kamp i kvalifiseringsspillet til regional serie for 15 åringer. Med dette resultatet klarte begge lag kvaliken. I denne serien spiller de fire beste lagene fra Oslo mot de to beste i Indre Østland, Østfold og Akershus, oppsummerer Thomas Korsdalen i støtteapparatet til jentene.

Det fortelles videre at etter første omgang lå jentene litt ufortjent under 0-2.

– Men ut fra hvilen kom et enda sterkere lag, et lag som klarte å utligne til 2-2 med høy innsats og vilje! Det siste målet kom nesten på overtid i en veldig spennende og god kamp.

Korsdalen fortsetter:


– Skeid-05 har akkurat mistet to av sine bedre spillere til større jenteklubber. Det er derfor flott at man gjennom et samarbeid med Kjelsås likevel har klart å hevde seg mot de aller beste lagene. Forhåpentligvis klarer man på denne måten å beholde flere jenter lokalt enda lenger og kan satse for fullt.

Lyn-04 fra bydelen har også kvalifisert seg til regional serie i 2019.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...