ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Utsatt for hærverk

Engebråten skole i Kapellveien. Foto: Kristin Tufte Haga

– Vaktmesteren sjekker daglig skolen, og hærverket ble oppdaget lørdag kveld, sier rektor Sveinung Bjørkøy ved Engebråten skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2021 kl 07:14

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KJELSÅS: Lørdag kveld oppdaget vaktmesteren ved Engebråten ungdomsskole hærverket og innbruddet:

– Det er knust 6 - 7 ruter, også ruta i inngangsdøren til en av paviljongene. Det ser ikke så langt ut til at noen har vært inne på selve skolen, men det er knust rute til verkstedet til vaktmesteren, og noen har rotet rundt der inne. For tidlig å si om noe er tatt der inne, sier rektor Sveinung Bjørkøy til Nordre Aker Budstikke, søndag kveld.

Han kjenner ikke til om det ble utløst alarm. Vaktmesteren har nå tettet igjen alle knuste ruter, ifølge rektor.

Knuste ruter er tettet igjen. Foto: Kristin Tufte Haga

– Selvfølgelig blir dette anmeldt. Vi tar en runde med skoleeier Undervisningsbygg i morgen. Så får vi se hvordan vi videre skal følge opp dette. Vi har vært heldige så langt denne høsten, og ikke hatt særlig hærverk ved skolen. Dette er bare trist. Her henger ungdom om kvelden, men det er i all hovedsak for å spille basket og gjøre andre sosiale ting, sier rektor, men som understreker at skolen åpner igjen etter ferien, i morgen tidlig.

ANNONSE

Tåsen skole

Før jul omtalte også Nordre Aker Budstikke Tåsen skole, som har vært mye plaget av hærverk, ifølge skoleledelsen. Rektor ba foreldrene om hjelp, og de har satt opp vakter som sjekker skolen på kveldstid - les mer her.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE