Nordre Aker Budstikke

Utsatt for hærverk

Engebråten skole i Kapellveien. Foto: Kristin Tufte Haga

– Vaktmesteren sjekker daglig skolen, og hærverket ble oppdaget lørdag kveld, sier rektor Sveinung Bjørkøy ved Engebråten skole.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2021 kl 07:14

KJELSÅS: Lørdag kveld oppdaget vaktmesteren ved Engebråten ungdomsskole hærverket og innbruddet:

– Det er knust 6 - 7 ruter, også ruta i inngangsdøren til en av paviljongene. Det ser ikke så langt ut til at noen har vært inne på selve skolen, men det er knust rute til verkstedet til vaktmesteren, og noen har rotet rundt der inne. For tidlig å si om noe er tatt der inne, sier rektor Sveinung Bjørkøy til Nordre Aker Budstikke, søndag kveld.

Han kjenner ikke til om det ble utløst alarm. Vaktmesteren har nå tettet igjen alle knuste ruter, ifølge rektor.

Knuste ruter er tettet igjen. Foto: Kristin Tufte Haga

– Selvfølgelig blir dette anmeldt. Vi tar en runde med skoleeier Undervisningsbygg i morgen. Så får vi se hvordan vi videre skal følge opp dette. Vi har vært heldige så langt denne høsten, og ikke hatt særlig hærverk ved skolen. Dette er bare trist. Her henger ungdom om kvelden, men det er i all hovedsak for å spille basket og gjøre andre sosiale ting, sier rektor, men som understreker at skolen åpner igjen etter ferien, i morgen tidlig.

Tåsen skole

Før jul omtalte også Nordre Aker Budstikke Tåsen skole, som har vært mye plaget av hærverk, ifølge skoleledelsen. Rektor ba foreldrene om hjelp, og de har satt opp vakter som sjekker skolen på kveldstid - les mer her.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...