Nordre Aker Budstikke

Utsolgt åtte måneder før festivalstart

Sigrid var et hett navn allerede i 2018, da hun spilte på OverOslo for første gang. I dag har hun blitt stor nok til å headline lørdagen i 2020. Foto: Tiril Haga

Avslutningsdagen på OverOslos ti-årsjubileum neste år ble utsolgt på litt over en uke. Og det med bare tre artister offentliggjort.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GREFSEKOLLEN: Meldingen kommer fra festivalkontoret på Grefsenkollen onsdag 23. oktober: «OverOslo lørdag UTSOLGT».

Og det bare to uker etter at OverOslo lanserte de tre første artistene til lørdag 20. juni – og halvannen uke etter at billettene ble lagt ut for salg.

– Før alt løvet har falt. Det har bare skjedd en gang tidligere i vår 10 år lange historie, skriver OverOslo på Facebook.

– Vi lanserte Sigrid, Lars Vaular og Fagernes Yacht Klubb, og skal slippe mange flere artister, men billettene ble revet bort på rekordtid. Vi leter alltid etter gode, norske artister først, og det er ekstra gledelig å se at disse kan selge ut arenaen, sier festivalsjef Thorkild Gundersen i en pressemelding.

Festivalen på Grefsenkollen arrangeres i 2020 for tiende gang, fra 17. til 20. juni. Billettene til de respektive dagene slippes én og én, og lørdagen er så langt den eneste dagen det er sluppet billetter, og som det er presentert artister, til. OverOslo har en kapasitet på 6000 publikummere per dag.


– Vi starter salget når 3-4 artister er bekreftet, og vi er snart klare til å slippe flere dager. Innen utløpet av november vil alle fire dager være i salg, melder Gundersen.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...