Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Valdresgutta som dro til Kjelsås for å spille fotball

KJELSÅS: Fra Valdres til Kjelsås, Andreas Dyve fra venstre og Runar Brenden. Her i Telenor Arena under trening tidligere denne måneden. Foto: Kjelsås Fotball

- Jeg ser for meg An­dre­as som svært nyt­tig på beg­ge kan­ter. Ru­nar er rask og på. Han har lyst til å være med på alt som skjer, ifølge hovedtrener for Kjelsås, Eivind Kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.02.2015 kl 10:50

KJELSÅS/VALDRES: Avisa Valdres ved journalist Kåre Strande har tatt en prat med Eivind Kampen. Opprinnelig fra Fagernes. Nå trener for Kjelsås A-lag. Nordre Aker Budstikke gjengir hele intervjuet til Nordre Aker-beboerne:

Fjoråret gikk veldig bra for Kjelsås A-lag, med andreplass. Ho­ved­tre­ner Kampen har den­ne se­son­gen sik­ret seg to sup­re vald­res­kort, Andreas Dyve og Runar Brenden. Les om den oppdaterte spillerstallen til Kjelsås A-lag her.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

– Nå byg­ger vi vi­de­re på det gode fjor­året, og vi­de­re­fø­rer etab­ler­te ru­ti­ner. Mål­set­ting for 2015 er sta­bilt topp tre i 2. di­vi­sjon, for­tel­ler Kam­pen, som er glad for å ha fått Ru­nar Bren­den og An­dre­as Dyve i sine rek­ker, to mar­kan­te spil­le­re i vald­res­fot­bal­len de sis­te åre­ne.

Les også: Her får du kun lov til å bo hvis du er universitetsutdannet

Har hatt kon­takt len­ge

– Ru­nar har vi vært i kon­takt med i to, tre år. Jeg had­de sett ham mye på Vald­res FK, men da han skul­le flyt­te til Oslo, så lur­te Lyn oss. Da han var fer­dig i Lyn var vi ras­ke med å få ham til Kjels­ås.

Les også: Ja til vin, nei til søndagsåpne butikker

– An­dre­as har vi fått gode rap­por­ter på fra Vald­res, og han har spilt man­ge kam­per i 2. di­vi­sjon al­le­re­de. Beg­ge to kjem­per om en plass i start­el­le­ve­ren, og er i den skor­pa der. De har tøff kon­kur­ran­se, men de er ab­so­lutt høg­ak­tu­el­le, sier sje­fen.

Back og kant, Andreas rask og "kåt"

– Ru­nar kan be­nyt­tes både som back og kant, mens jeg ser for meg An­dre­as som svært nyt­tig på beg­ge kan­ter. Ru­nar er rask og «kåt». Han har lyst til å være med på alt som skjer. An­dre­as er en mer drib­le­glad type, og fy­sisk ro­bust, vel­dig di­rek­te i du­ell­spill og god i luf­ta. En an­ner­le­des spil­ler enn Ru­nar, sier Kam­pen.

- Beg­ge to kjem­per om en plass i start­el­le­ve­ren, og er i den skor­pa der.

Trik­ke­se­ri­en

I av­de­ling 1 i årets 2. di­vi­sjon er alle de sju os­lo­la­ge­ne sam­let, der­av nav­net «trik­ke­se­ri­en». Med Kjels­ås, Lyn, Skeid, Vå­ler­en­ga 2, Ul­lern, Gro­rud og KFUM Oslo. Sist­nevn­te blir også før­s­te mot­stan­der lør­dag 18. ap­ril, i bor­te­kamp på KFUM Are­na på Eke­berg.

Opprykk

– Dere ble num­mer to i fjor. Er det ikke da na­tur­lig å gå for opp­rykk?

– Jeg må for­hol­de meg til klub­bens am­bi­sjo­ner. De øko­no­mis­ke res­sur­se­ne våre er ikke all ver­den.

Bud­sjet­tet er iføl­ge klub­ben «litt opp fra i fjor, men nøk­ternt og jord­nært».

Heim­lø­se i vin­ter

Per i dag er stal­len på 22 spil­le­re.

– Vi bør nok ha på plass en el­ler to spil­le­re til. Vi har solgt to av våre bes­te spil­le­re i fjor, Sig­urd Ro­sted til Sarps­borg 08 og Akinbola Aki­nye­mi til Fol­lo.

– Vi har for øv­rig vært heim­lø­se i det sis­te. Vi har lagt nytt un­der­var­me­an­legg, som det er for­sin­kel­ser på. Det er ikke noe tvil om at vi øns­ker fle­re spil­le­re fra inn­lan­det, om ikke ak­ku­rat Vald­res. Det er ofte so­li­de ty­per, av­slut­ter Kam­pen, som går en svært spen­nen­de se­song i møte.

Kjelsås har hav­net sam­men med sju os­lo­lag og fem fra Nord-Nor­ge. Troms­da­len er iføl­ge Kampen den sto­re fa­vo­rit­ten til opp­rykk. KFUM og Kjels­ås er out­si­de­re.

Valdres-spiss til Lyn

Simen Høglien er tidligere Valdresspiss, men opprinnelig fra Otta. Han har signert for Lyn.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...