Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Vålerenga gikk på sitt sjette hjemmetap

Haugesund ble for sterke, og tar grep om bronseplassen.

Jan Gunnar Solli spiller opp på en feilvendt Torgeir Børven, som vender vekk mannen sin og banker ballen i lengste hjørne fra 18 meter Foto: Christian Haksø

Haugesund trygget tredjeplassen i eliteserien for menn ved å slå Vålerenga med 2-1 på Ullevaal lørdag. Laget vendte kampen etter å ha ligger under med 0-1.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.10.2013 kl 20:04

ULLEVAAL STADION: Haugesund tok for første gang bortepoeng på Ullevaal, i det sjuende forsøket. 2-1 seieren var fortjent og for liten. FKH er nå oppe i 48 poeng og har et godt grep om bronsemedaljen med to serierunder igjen å spille.

Dusan Cvetinovic og et selvmål av André Muri ble avgjørende i en kamp der Torgeir Børven ga hjemmelaget ledelsen i det 51. minutt.

Se høydepunkter fra kampen:

 

 

 

Vålerenga tapte for sjette gang hjemme i år, en meget svak statistikk. Trener Kjetil Rekdal kaller denne sesongen for en «byggefase», men det må bygges godt og fort hvis neste sesong skal bli noe annet enn årets skuffende plassering - og innsats.

Plassen i eliteserien er imidlertid i praksis sikret, selv om 33 poeng i teorien ikke er helt trygg grunn.

#Bojan Zajic, Jan Gunnar Solli, Joseph Baffo (på lån), Jan Lecjaks og Morten Berre er på utgående kontrakter. Av disse er det trolig bare Berre som blir å se i VIF-drakt neste sesong.

Siver Heltne Nilsen (midtbanespiller, Hødd) og Nicklas Gunnarsson (sideback, Odd) er klare for Vålerenga i 2014.

#Se panelet diskutere de to nye spillerne i Bohemen Live.

Haugesund-offensiv

Begge lagene på Ullevaal gikk ut i en 4-2-3-1-formasjon, selve «moteformasjonen» i norsk fotball akkurat nå.

#- Haugesund spiller direkte, gjerrig og organisert fotball, sa Vålerenga-trener Kjetil Rekdal før kampstart.

Forhåndsanalysen var ganske presis. Gjestene fra vest var i tillegg både entusiastiske og offensive før pause. Christian Gytkjær, med elleve mål på 22 kamper før lørdagens Ullevaal-oppgjør, spilte opp til sitt rykte. Og Michael Haukås herjet litt med Vålerengas leiesoldat fra Helsingborg, Joseph Baffo.

Men bakerst var Lars Hirschfeld, som igjen fikk tillit, solid. En underholdende førsteomgang endte målløs.

Les kampreferat i vårt live-senter.

Kortvarig glede

Jan Gunnar Solli erstattet Kristoffer Hæstad og var pasningslegger da Torgeir Børven sendte hjemmelaget i ledelsen i det 51. minutt.

#En flott vending og et vakkert skudd nede i Per Morten Kristiansens venstre hjørne ga Børvens niende seriescoring i år.

Vålerenga-gleden varte i ti minutter. Da utlignet FKH-midtstopper Dusan Cvetinovic. VIF-forsvaret så ut som det ofte har gjort i år, sårbart. Nye tre minutter gikk før Christian Gytkjær var meget sentral da André Muri var sist på ballen som forandret retning. Altså et selvmål og 2-1 til bortelaget.

#Vålerenga forsøkte å komme tilbake, men tapte til slutt denne kampen for et bedre lag.

Skuffende for vålerenga er det sikkert at det kun var 7940 solgte billetter i dag til tross for at billetten kun kostet 100 kroner.

(©NTB)

#LES OGSÅ:

#Seks Vålerenga-spillere med millionlønn

#Så nær var Raymond Kvisvik å havne i Vålerenga

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...