Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Valgkampinnspurt på Sognsvann

Statsministeren i nærkontakt med velgere på Sognsvann. Foto: UTLÅNT

Søndag ettermiddag er statsministeren på tur i Nordmarka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.09.2017 kl 20:12

SOGNSVANN: Statsminister Erna Solberg var innom Høyres valgstand ved Sognsvann søndag ettermiddag.

– Det er veldig hyggelig, og vi setter stor pris på at Erna kommer innom, sier Per H. Christiansen, lokalpolitiker for Høyre og BU-leder i Nordre Aker.

Erna Solberg på Sognsvann siste dag i valgkampen, her sammen med Nordre Aker Høyres leder Øivind Tandberg og Oslo Høyres valgkampkoordinator Pia Wexels. Foto: UTLÅNT

Flere av partienes lokallag i Nordre Aker står søndag på stand ved det populære turområdet ved inngangen til Nordmarka. Solberg er imidlertid ikke den eneste partilederen som besøker bydelen i dag, også Venstre-leder Trine Skei Grande er innom Sognsvann.

Også Venstre-leder Trine Skei Grande besøkte partiets valgstand på Sognsvann.


– Nå er det virkelig innspurt i valgkampen. Stemningen her er god, rapporterer Christiansen.

Valgdagen er mandag 11. september, men også søndag 10. september er valglokalene åpne i Oslo. Du kan stemme i ditt valglokale mellom klokken 13 og 18.

SV var også på Sognsvann søndag. – Vi kom først gikk sist, ifølge denne gjengen. Petter Eide foran. Kirsten Rogg, Mons Lie, Magne Refsnes, Øystein Moe - Hanne Lyssand tok bilde Foto: Hanne Lyssand

Rekordmange i Oslo har benyttet anledningen til å forhåndsstemme i år. I forhåndsstemmeperioden mellom 10. august og 8. september, har 206.190 personer forhåndsstemt. Dette er langt flere enn både ved kommunevalget for to år siden, og ved trongsvalget for fire år siden.

Erna Solberg, med BU-leder Per H. Christiansen i bakgrunnen.


Nordre Aker Arbeiderparti har også stand søndag. Her med bl.a. gruppeleder i bydelsutvalget, Bente M. Larsen.

Les mer om stortingsvalget 2017 her!

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...