Nordre Aker Budstikke

Lokale Tuva og Klara:

Vant Nordisk skoleidrettsstevne

Glade Kjelsås håndballjenter, fra venstre Tuva og Klara. Foto: PRIVAT

Hvert år arrangeres Nordisk skoleidrettsstevne, i år vant håndballjentene fra Oslo.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.06.2018 kl 14:59

KJELSÅS: På skoleidrettsstevnets siste dag, torsdag, sto det igjen to håndballkamper. En mot København, og en mot Reykjavik.

To håndballjenter fra Kjelsås

– København hadde vunnet alle sine forutgående kamper, og de pleier å ha et godt lag i håndball. Det var derfor knyttet stor spenning til kampen mot København. Jentene fra Oslo spilte godt, og ledet med to mål gjennom store deler av kampen. Da kampen nærmet seg slutten fikk laget fra Oslo et ekstra driv, og dro i fra det danske laget. Resultatet endte med 19-14 til Oslo, står det blant annet på hjemmesiden for arrangementet.

Etter fire spilte kamper vant Oslo sammenlagt, med tre seire og en uavgjort.

To av jentene på håndballaget er fra Kjelsås håndball jenter-04, Tuva H. Haagensen spilte ving og Klara Saastad Haugan spilte strek.

Fotball og friidrett

Fotballaget fra Oslo kom på en 2. plass, med blant annet lokale 04-gutter Saladin Tijmons Lekhal, Sverre Indrebø Gjønnæss, Yohannes Nikedimos og Håkon Vik Burmo, fra Kjelsås og Lyn på laget.

Friidrett

Nordbergelever var også med i det nordiske skolestevnet, blant annet med en flott 2. plass til Simon Stornes på 100 meter, 12.4 sekunder.

I tillegg til Simon, var også Filip Osnes-Ringen og Helena Jensen Sales tatt ut til friidrettsøvelser i stevnet.

HER KAN DU LESE ALLE RESULTATENE FRA STEVNET

Tuva i farta - fra ving. Foto: PRIVAT


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...