Nordre Aker Budstikke

– Jentene blødde for drakta!

Lyns Runa Lillegård, matchvinner mot Vålerenga, lørdag 18. mai. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Lyn-jentene kan juble hele veien fra Valle til Kringsjå, etter å ha tatt alle poengene fra erkerival Vålerenga.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2019 kl 17:41

VALLE: Lyns damer dro til Valle for å spille Oslo-derby mot Vålerengas damer. Etter smellen borte mot LSK forrige helg, smakte det nok ekstra godt å rane naboene lenger øst for alle poengene. Det ble en spennende kamp og mer jevn kamp i 1. omgang.

Et offensivt Lyn-lag fikk uttelling allerede etter 18. minutter. Camilla Linberg raider mot Vålerenga-målet, sender en nydelig assist til Runa Lillegård, 1-0 til gjestene.

Det sto seg til pause. Men etter pausen så var det et mye mer offensivt Vålerenga-lag på banen, og som presset Lyn enormt gjennom hele 2. omgangen, på jakten etter en utligning. Og det ble veldig spennende i sluttminuttene, ikke minst gjorde Lyn-keeper Karen Sneve en kjemperedning på overtid.

– Blødde for drakta

Hovedtrener for Lyns Damer, Ole-Johan Aas, er nok ikke mindre glad enn spillerne fra Kringsjå i dag:


– Det var helt fantastisk å kunne gi alle som er glad i Lyn en seier over Vålerenga. Jentene blødde virkelig for drakta i dag, og det var helt rått å se samholdet i laget. Lyns konfirmanter er i ferd med å bli voksne slik vi holdt unna VIF mot slutten, sier en storfornøyd Aas.

Lyns Camilla Linberg i farta mot Vålerenga, og som leverte en lekker assist til Runa Lillegård, og som scoret 1-0 til gjestene fra Kringsjå. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Lyn-jentene kan juble hele veien til Kringsjå. Etter dagens seier ligger nå Lyn på en syvende plass på tabellen, med 12 poeng. Det er lenge til neste kamp i Toppserien for Lyn, på grunn av VM er det pause helt til 4. august, da borte mot Sandviken.

HER KAN DU SE KAMPDETALJER FRA FOTBALL.NO

Stor takk til Støtt Norsk Kvinnefotball for utlån av bilder fra kampen - her kan du se mer fra Støtt Norsk Kvinnefotball.

LES OGSÅ: Camilla Linbergs oppgjør med nettroll: Og så sitter du der bak skjermen din og tråkker på disse jentene?

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...