Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Væpnet ran på Grefsen

Lørdag kveld ble en dagligvarebutikk på Grefsen ranet av en maskert og bevæpnet mann. Det tok politiet 12 minutter å finne ut hvem han var.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2014 kl 10:42

GREFSEN: Det var en Coop Extra-butikk som ble ranet, og politiet fikk melding om hendelsen klokken 22.59 lørdag kveld.

- Mannen hadde med seg skytevåpen, var maskert og truet til seg et kontantbeløp fra betjeningen. Han fikk med seg det han ba om og forsvant. Ingen av personalet kom fysisk til skade, opplyser operasjonsleder Sven Martin Ege i Oslo politidistrikt til NTB.

Da politiet kom til butikken og tok opp vitneforklaringer, mente en av tjenestemennene at han kjente igjen raneren ut ifra beskrivelsen og hvordan han oppførte seg.

- Politiet går gjennom videoovervåkingen på stedet, og etter tolv minutter sier en av tjenestemennene at han vet hvem personen er, forteller Ege.

Politiet drar deretter hjem til den mistenkte og finner både ransutbyttet, tøy og våpen som stammer fra butikkranet.

- Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Mannen er 25 år gammel og har norsk statsborgerskap. Han er nå i arresten, sier Ege.

Det tok rundt en time og 15 minutter fra ranet ble foretatt til mannen ble pågrepet. (©NTB)

 

Flere saker fra dittOslo:

375 blodgivere reddet livet hennes

Bredo ferdig i Lyn

Maridalen stenges lørdag og søndag

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...