Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Varebilen presset seg frem og dultet borti trafikkvakten

Bjarne Vasset jr. er leder av trafikkgruppa FAU ved Kjelsås skole, her ved krysset om omtales i saken. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– En godt synlig voksen person i gul vest langs skoleveien, som ikke blir respektert av bilisten, sier en oppgitt Bjarne Vasset jr. i trafikkgruppa ved skolen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Denne uka opplevde en av trafikkvaktene - en skolefar - ved Kjelsås skole å bli sneiet borti av en varebil.

Varebil

– Han ble lett påkjørt da en varebil presset seg frem i krysset Midtoddveien - Kjelsåsveien, langs skoleveien til barna. Da er det snakk om en voksen person godt synlig i gul vest som ikke respekteres av en bilist. Det gikk heldigvis helt bra med trafikkvakten som kun ble dultet bort i, ingen skade skjedd, forteller leder av Kjelsås FAU (Foreldrenes Arbeidsutvalgs) trafikkgruppe, Bjarne Vasset jr.

LES OGSÅ: Lørdag morgen - kjørte inn i gjerde på Kjelsås

Han fortsetter.

Trafikkagenten

– Men gjennom dette og flere andre krevende kryss og veier ferdes barna ved Kjelsås skole daglig, og vi FAU har fått utallige tilbakemeldinger om farlige situasjoner på skoleveien. Disse hendelsene viser viktigheten av at vi nå må få Bymiljøetaten på banen til å gjøre utbedringene som må til.

LES OGSÅ TIDLIGERE SAK OM FAU KJELSÅS SOM OPPFORDRER VOKSNE OG BARN TIL Å MELDE INN FARLIGE STEDER LANGS SKOLEVEIEN, TIL TRAFIKKAGENTEN, OG HVORDAN DU LASTER NED TRAFIKKAPP'EN

Vasset minner foreldrene om å laste ned Trafikkagent-appen, og melde inn til Bymiljøetaten om farlige trafikksteder langs skoleveien til barna, til og fra Kjelsås skole.

– Gå skoleveien sammen med barnet ditt og rapporter inn steder som oppleves farlige!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...